EUROLEAGUE

Παράγοντας της χρονιάς ο Κερεχέτα

Παράγοντας της χρονιάς ο Κερεχέτα

Ο Χοσεάν Κερεχέτα αναδείχθηκε ως ο παράγοντας της χρονιάς στην Euroleague για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος; Προφανής!

Η ανάδειξη του Χοσεάν Κερεχέτα σε παράγοντα της χρονιάς από την Euroleague για τη φετινή αγωνιστική περίοδο μοιάζει λίγο - πολύ αναμενόμενη. Ο "ισχυρός άνδρας" της Λαμποράλ Κούτσα έκανε το "κόλπο γκρόσο" όχι μία, αλλά... περισσότερες φορές το περσινό καλοκαίρι, μετατρέποντας την ισπανική ομάδα σε πρωταγωνιστή εντός κι εκτός συνόρων. Μεγαλύτερη απόδειξη από την επιστροφή της στο Final Four δεν υπάρχει, αν και δεν πρόκειται για το μοναδικό γεγονός που δικαιολογεί την επιλογή.

Πάρτε για παράδειγμα το γεγονός ότι "έκλεισε" σε πολύ χαμηλή τιμή τον Γιάννη Μπουρούση (μόλις 400.000 ευρώ) ή ότι βοήθησε μισή ντουζίνα παίκτες να ανεβάσουν κατακόρυφα τις μετοχές τους. Ο Μάικ Τζέιμς των 200.000 δολαρίων στη Λαμποράλ Κούτσα υπέγραψε για τα... πενταπλάσια στον Παναθηναϊκό, ο Ντάριους Άνταμς είναι μεταξύ ΝΒΑ και Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ντάβις Μπέρτανς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, που έχουν τα δικαιώματά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την ίδια ώρα, ο Άνταμ Χάνγκα εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της χρονιάς στην Euroleague, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον βάζει στο στόχαστρό της, ενώ ο Κιμ Τιγί ανέβηκε επίπεδο με όσα έκανε σε Liga Endesa και Euroleague.

Πλέον, αναζητά τον επόμενο προπονητή της ομάδας (Σίτο Αλόνσο;) αλλά και ανάλογες περιπτώσεις με παίκτες - λαβράκια που θα βοηθήσουν τη Λαμποράλ Κούτσα να παραμείνει σε τροχιά Final Four.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ