EUROLEAGUE

Όταν ο Μάντζαρης απέδρασε από το EuroLeague Escape Room

Όταν ο Μάντζαρης απέδρασε από το EuroLeague Escape Room
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Το EuroLeague Escape Room επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μαζί με την παρέα του, όπου έλυσαν τους γρίφους και απέδρασαν με το τρόπαιο της EuroLeague ανά χείρας!

Την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα από τα παρκέ και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις βρήκε ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος επισκέφθηκε το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room, της εταιρίας Game Over.

Ο διεθνής γκαρντ, μαζί με τον αδερφό του, Αντώνη, και την παρέα τους, αποδείχθηκαν μία πεντάδα πανέτοιμη να εισβάλλει στο μουσείο μπασκετικών εκθεμάτων Grand Museum of Cultures και να κάνει τα πάντα ώστε να βρει και να κλέψει το πολυπόθητο τρόπαιο της EuroLeague.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά μέσα στο μουσείο, η ομάδα έδειξε να έχει κάνει το απαραίτητο ζέσταμα, συλλέγοντας τα πρώτα στοιχεία της ληστείας. Με μεγάλο προσόν την παρατηρητικότητα όλων των μελών, "έσπασαν" τα πρώτα συστήματα γρίφων και η ομάδα συνέχισε ακάθεκτη την αποστολή της.

Όταν ο Μάντζαρης απέδρασε από το EuroLeague Escape Room
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Τη στιγμή που η μπάλα... έκαιγε, ήταν σειρά του Βαγγέλη Μάντζαρη να αναλάβει το σκοράρισμα της ομάδας και να βοηθήσει την πεντάδα να κάνει ακόμα ένα βήμα στην αποστολή της. Οι γρίφοι δεξιότητας προσπεράστηκαν με αρκετά καλή συνεργασία και πλέον το μονοπάτι για το τρόπαιο ήταν ανοιχτό.

Η θέα των συστημάτων ασφαλείας δεν πτόησε τους παίκτες, οι οποίοι είχαν βάλει σκοπό να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Μετά από μερικά λεπτά παρατήρησης, συνεργασίας και προσεκτικών κινήσεων, οι "ληστές" βρίσκονταν πλέον αγκαλιά με το τρόπαιο της EuroLeague.

Η ομάδα κατάφερε να αποδράσει σε καλό χρόνο, διασκεδάζοντας κάθε κομμάτι του παιχνιδιού και έδωσε τη δυνατότητα στον γκαρντ του Ολυμπιακού να προσθέσει ακόμα ένα τρόπαιο στην προσωπική του συλλογή.

Όταν ο Μάντζαρης απέδρασε από το EuroLeague Escape Room

Αν θέλετε κι εσείς να περάσετε καλά, λύνοντας γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο, κάντε την κράτησή σας. Και αν σταθείτε τυχεροί, ίσως βρεθείτε στην Κωνσταντινούπολη από τις 18 έως τις 21 Μαΐου, για να παρακολουθήσετε από κοντά το Final Four της EuroLeague και -γιατί όχι;- τον Βαγγέλη Μάντζαρη με τους συμπαίκτες του! Αφού όλες οι συμμετέχουσες ομάδες μπαίνουν στην κλήρωση για το απόλυτο μπασκετικό ταξίδι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ