EUROLEAGUE

Όταν εξαφανίστηκαν τα ξυραφάκια

Όταν εξαφανίστηκαν τα ξυραφάκια

Δεν έχουν μείνει... πολλοί να ξυρίζονται πια στη Euroleague, αν κρίνουμε από το video που δημιούργησε η Euroleague TV με πρωταγωνιστές όσους έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ξυραφάκι. Δείτε τι λέει ο Σπανούλης για τους Καϊμακόγλου και Ζήση.

Σε τέσσερα λεπτά και 19 δευτερόλεπτα θα δείτε ουκ ολίγους γενειοφόρους, με τους Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Καϊμακόγλου και Βασίλη Σπανούλη να είναι σε περίοπτη θέση. Ο Kill Bill εξηγεί πως δεν ακολούθησε την τελευταία τάση που κυκλοφορεί. "Είμαι έτσι από πολύ μικρός, από 17-18 χρόνων. Μου αρέσει και το κράτησα γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα, οπότε είναι προτιμότερο να μην ξυρίζομαι". Τον ρώτησαν ποιος έχει το πιο μεγάλο. Έδωσε ψήφο στον Καϊμακόγλου και τον Ροντρίγκεθ. Όταν τον ρώτησαν για τον κουμπάρο του (Νίκο Ζήση), απάντησε πως " ο Νίκος και το μούσι δεν πηγαίνουν μαζί. Αν κάνει δέκα χρόνια να ξυριστεί, δεν θα 'χει τρίχα. Ίσως ένα μεγάλο μουστάκι".

Επ' αυτού, ο Κώστας Καϊμακόγλου πρόσθεσε πως " προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να φτιάξει μεγάλα γένια. Έχω πια την αίσθηση ότι δεν είναι αυτό που θέλει. Είναι άλλο το στιλ του". Για τον εαυτό του, είχε να πει ότι " πάντα είχα γένι, αλλά ποτέ τόσο μακρύ. Όταν ήλθα στην Ούνικς, όλοι με ρωτούσαν γιατί έχω μούσια και όλοι με ρωτούσαν διαρκώς πότε θα ξυριστώ. Άρχισα να διασκεδάζω και έγιναν ο λόγος που είχα να τα κρατήσω". Ο παίκτης που τον αλλάζει στη ρωσική ομάδα, ο Βίκτορ Σανικίντζε είχε πει στον εαυτό του πως θα μείνει αξύριστος μια σεζόν " εκείνοι ξαφνικά άρχισαν να ενδιαφέρονται για το μούσι μου, άρχισαν να κάνουν αστεία, ακόμα και στην πατρίδα μου, τη Γεωργία". Και πού βλέπει να πηγαίνει η ιστορία; " Ίσως μια μέρα ξυπνήσω και τα "πάρω" όλα".

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ενημερώνει δε, ότι δεν έχει βάλει κάποιο στοίχημα και πως ακόμα και αν κατακτήσει τη Εuroleague "δεν θα ξυριστώ, γιατί μου αρέσει όπως είμαι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ