EUROLEAGUE

Όσα έκαναν οι 16 ομάδες της Euroleague στα πρωταθλήματα τους

Όσα έκαναν οι 16 ομάδες της Euroleague στα πρωταθλήματα τους

Αναλυτικά τα όσα έπραξαν οι 16 ομάδες της Euroleague, λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα νίκησε στην παράταση την Μπασκόνια με 98-92, ήττα για την Φενέρμπαχτσε από την Ουσάκ (71-70).

Το E uroleague Greece σας παρουσιάζει τα όσα έκαναν οι 16 ομάδες της διοργάνωσης στα εγχώρια πρωταθλήματα τους, λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης, η οποία ξεκινά την Τετάρτη (12/10), με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός στην Ισπανία.

Αναντολού Εφές: Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της EuroLeague έδειξε να είναι η Αναντολού Εφές, η οποία διέλυσε την Ιστανμπούλ BSB με 95-67

Μπάμπεργκ: Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε η Μπάμπεργκ, που διέσυρε εκτός έδρας την Βούρζμπουργκ (88-62), μια εβδομάδα πριν την εκκίνηση της EuroLeague.

Ερυθρός Αστέρας: Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε άνετα με 96-76 στο υποτιθέμενο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας με τον Λούκα Μίτροβιτς να κάνει μαγικά πράγματα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στην μάχη των ελληνικών πάγκων στην VTB League, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε την Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου με 92-76. MVP ο "καυτός" Κουρμπάνοφ με 26 πόντους (6/6τρ), για 33 λεπτά έπαιξε ο Κασελάκης (6π).

Νταρουσάφακα: Η Νταρουσάφακα απώλεσε διαφορά 17 πόντων κόντρα στην Τόφας Προύσας, αλλά τελικά πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του Τουρκικού Πρωταθλήματος με 83-75.

Αρμάνι Μιλάνο: Η Αρμάνι Μιλάνο τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Αβελίνο αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 87-81, στηριζόμενη στην τριάδα των ΜαΚλίν, Μάτσβαν και Σιμόν.

Μπαρτσελόνα: Με τους Ντόελμαν και Ράις να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, η Μπαρτσελόνα νίκησε στην παράταση την Μπασκόνια με 98-92. Μοιραίος ο Χανγκά για τους Βάσκους. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζάσιν Ντόελμαν με 24 πόντους, με τον Ράις να ακολουθεί με 20.

Φενέρμπαχτσε: Η Φενέρμπαχτσε έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της Τουρκικής Λίγκας, αφού ηττήθηκε με 71-70 από την Ουσάκ. Θετικός ο Σλούκας, μοιραίος ο Ούντο στο τέλος.

Γαλατασαράι: Η Γαλατασαράι, έχοντας για κορυφαίους τους Τάιους, Ντέι και Γκιουλέρ που πέτυχαν από 13 πόντους, πήρε την νίκη επί της Μπαλικεσίρ με 81-72, στην πρεμιέρα της στην τουρκική λίγκα.

Μπασκόνια: Η Μπασκόνια ηττήθηκε στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 98-92, στην παράταση.

Μακάμπι: Η Μακάμπι βρέθηκε να χάνει με -11 στο 70'' πριν το τέλος, αλλά έστειλε το ματς στην παράταση (88-88) και στον έξτρα χρόνο νίκησε την Ναχαρίγια με 97-93, έχοντας για κορυφαίο τον Γκάουντλοκ με 21 πόντους.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με 88-66, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες σούταραν 67 τρίποντα. MVP ο Λοτζέσκι με 18 πόντους.

Παναθηναϊκός: Ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (81-71), στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα, εκτόξευσε την διαφορά στα ύψη, κυριάρχησε στο ματς και "άλωσε" με άνεση την έδρα της Βαλένθια (75-94), έχοντας για MVP τον Γιουλ (18π, 8ασ) που έγραψε ιστορία στις ασίστ.

Ούνιξ Καζάν: Η Ούνικς Καζάν διέλυσε με 100-56 την Ενισέι στο Ρωσικό Πρωτάθλημα, δείχνοντας πανέτοιμη ενόψει της πρεμιέρας της EuroLeague. Εκτός 12αδας ο Καϊμακόγλου

Ζαλγκίρις Κάουνας: Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, η Ζαλγκίρις επιβλήθηκε με 74-66 της Λιέτουβος Ρίτας στο ντέρμπι κορυφής του Λιθουανικού Πρωταθλήματος.

Η 1η αγωνιστική στην Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Γαλατασαράι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι

Ερυθρός Αστέρας - Νταρουσάφακα

Ούνικς Καζάν - Μπαρτσελόνα

Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις

Μπασκόνια - Αναντολού Εφές

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ