EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Έπαιξε άσος μέχρι και ο Νάναλι"

Ομπράντοβιτς: "Έπαιξε άσος μέχρι και ο Νάναλι"

Αντρέα Τρινκιέρι και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τους παίκτες τους μετά το πολύ ανταγωνιστικό ματς ανάμεσα στη Μπάμπεργκ και τη Φενέρμπαχτσε.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών του, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στάθηκε και στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η Φενέρμπαχτσε απέναντι σε μια ομάδα που προερχόταν από σπουδαία εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη επί της Εφές. Ο Αντρέα Τρινκιέρι, από την άλλη, στάθηκε στις δυο φορές που η Μπάμπεργκ επέστρεψε στο παιχνίδι και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους αθλητές του.

Αντρέα Τρινκέρι: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση, όχι όμως τόσο καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολή νωθρά, όμως πιστεύω ότι επιστρέψαμε με καλό ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο ζήσαμε έναν εφιάλτη, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, μας έκαναν ένα σερί, είχαμε δυο τεχνικές ποινές και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Κάναμε τρομερή προσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, τα δώσαμε όλα, φτάσαμε κοντά, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τη μία φάση στην άμυνα. Θυμάμαι το τρίποντο του Ντίξον και δυο δικές μας επιθέσεις που δεν βρήκαν στόχο".

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: " Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στη διάρκεια της σεζόν. Κέρδισαν την Εφές στην Κωνσταντινούπολη πριν από μία εβδομάδα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε από το ξεκίνημα του αγώνα. Είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπάμπεργκ που δεν τα παρατάει ποτέ. Είμαι χαρούμενος γιατί κυριαρχήσαμε στον αγώνα ακόμη και όταν έφυγε ο Μπογκντάνοβιτς. Παίξαμε μέχρι και με τον Νάναλι στη θέση του πλέι μέικερ και μάλιστα ήταν και θετικός. Πήραμε ένα προβάδισμα 18 πόντων, χαλαρώσαμε λίγο, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε γιατί αξίζαμε τη νίκη. Η Μπάμπεργκ έχει ποιότητα και την έδειξε και απόψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ