EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Είμαι ερωτευμένος με το μπάσκετ"

Ομπράντοβιτς: "Είμαι ερωτευμένος με το μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια σε όλο τον... κόσμο μοίρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό.

" Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στην αρχή της σεζόν χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, όπως ο Πέκοβιτς, ο Γιασικεβίτσιους και ο Σπανούλης, και πολλοί έλεγαν πως δεν θα φτάναμε καν στο Final 4", ήταν τα πρώτα λόγια του "Ζοτς".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και τους φιλάθλους μας, που είναι πάντα κοντά μας. Συγχαρητήρια και στη Μακάμπι, γιατί έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος της δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα".

Έπειτα συμπλήρωσε: " Ήμασταν λίγο νευρικοί και δώσαμε τη δυνατότητα στη Μακάμπι να ελπίζει πως θα μας φτάσει, αλλά τελικά δίκαια κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και στον παίκτη που είναι δίπλα μου, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ήταν ο ήρωας του παιχνιδιού.

Πριν το παιχνίδι, πήρα ένα μήνυμα από πολύ καλό μου φίλο, τον Χοσέ Μαρία Ιθκέρδο. Ο πατέρας του πέθανε χθες βράδυ και μου ζήτησε να την αφιερώσω στη μνήμη του. Είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος και του την αφιερώνω".

Για τα σχόλια του Μπλατ, που τον συνέκρινε με τον Φιλ Τζάκσον:

" Ευχαριστώ για τα λόγια του. Ζεις μόνο μια φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε μέρα που έχω την ευκαιρία να μεταδίδω τις γνώσεις μου στα παιδιά. Μου αρέσει αυτό το άθλημα, είμαι ερωτευμένος μαζί του. Δεν έχει σημασία αν έχω κατακτήσει ένα ή δέκα ευρωπαϊκά. Σημασία έχουν οι τίτλοι που κατακτά ο Παναθηναϊκός".

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στο ΝΒΑ:

" Είμαι ευχαριστημένος εδώ, στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο. Έχω τη ζωή μου εδώ".

Για τη συνέχεια της χρονιάς:

" Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, που ήταν πολύ όμορφο, αλλά η ζωή είναι το μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ