EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για τον Ολυμπιακό"

Ομπράντοβιτς: "Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για τον Ολυμπιακό"

Από αύριο θα σκεφτεί τον Τελικό με τον Ολυμπιακό ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που δήλωσε ευχαριστημένος από τη διάρκεια της Φενέρ. Απογοητευμένος αλλά και περήφανος για τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Ενας ακόμη Τελικός, ένα ακόμη ματς τίτλου. Αυτό το παιχνίδι δεν θα μοιάζει όμως με κανένα άλλο στην καριέρα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που θέλει όσο τίποτε άλλο να ανεβάσει τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της Ευρώπης. Προς το παρόν, πάντως, δεν θέλει να σκέφτεται και να μιλάει για τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάμπλο Λάσο, από την άλλη, ήταν φανερά στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη κι έτσι είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

" Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της EuroLeague, όμως είχαμε ένα πλάνο και το εκτελέσαμε για 40 λεπτά. Μοιράζει 20 ασίστ ανά αγώνα και στο πρώτο μέρος απόψε έδωσαν μόλις τέσσερις. Ο Γιουλ έκανε άλλη μια τρομερή εμφάνιση. Λέγαμε στο ημίχρονο ότι έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρω αν στο τέλος ήταν κουρασμένος, όμως εμείς κάναμε σωστή δουλειά για 40 λεπτά. Οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί και μας υποστήριξαν όπως κάνουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς" είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και όταν ρωτήθηκε για τις ομοιότητες που έχει η ομάδα του με τον επόμενο αντίπαλό της, τον Ολυμπιακό, έδειξε ελαφρώς ενοχλημένος και... έκοψε την όρεξη όσων ήθελαν να "δουν" από τώρα τον Τελικό της Κυριακής: " Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, είμαστε εδώ για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να πάω στο ξενοδοχείο και να ξοδέψω δεν ξέρω πόσες ώρες για να παρακολουθήσω τον σημερινό του αγώνα". Για τον Ολυμπιακό θα τα πούμε από αύριο" είπε και ανανέωσε το ραντεβού του με τους εκπροσώπους του Τύπου για το πρωί του Σαββάτου.

Ο Πάμπλο Λάσο, από την πλευρά του, δεν είχε όρεξη, δεν είχε και κουράγιο για πολλά λόγια μετά την ήττα της ομάδας του: " Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Δεν ξέρω αν έχω πολλά να πω. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να κάνεις πραγματικά καλή εμφάνιση. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά ήμασταν συνεχώς πίσω στο σκορ. Είμαι πολύ περήφανος για την σεζόν των παικτών μου. Παλέψαμε και απόψε, όμως δεν ήταν η μέρα μας. Κάποιες φορές το μπάσκετ γίνεται τόσο περίπλοκο... Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Ο Γιουλ έπαιξε με καρδιά σε όλο το ματς, όπως πάντα κάνει, όμως υπήρχαν στιγμές που έπαιζε με τρομερό πείσμα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ