EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δεν παλέψαμε και αυτό είναι δική μου ευθύνη"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε μετά τον διασυρμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ομάδα του εμφανίστηκε τόσο άσχημα, παίρνοντας την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό . Αφού λοιπόν έδωσε συγχαρητήρια στους "ερυθρόλευκους" στην συνέχεια φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η Φενέρμπαχτσε πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στην συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Ζοτς: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε. Ήταν σίγουρο ότι θα ξεκινούσε δυνατά λόγω των τελευταίων άσχημων αποτελεσμάτων. Και αυτό ακριβώς έγινε. Μπήκε πολύ δυνατά, έβαλε όλα τα σουτ και αυτό ήταν από τα κλειδιά του παιχνιδιού. Άξιζε να κερδίσει.

Μία σεζόν έχεις καλές και κακές στιγμές, αυτά συμβαίνουν και ο σημερινός αγώνας ήταν ένα παράδειγμα. Αυτό είναι κατανοητό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο τρόπος που παίξαμε. Δεν ήμασταν στο παιχνίδι, δεν παλέψαμε και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο η ευθύνη είναι του προπονητή. Είναι δική μου ευθύνη. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε όλοι μας και να προσπαθήσουμε να μην ξανασυμβεί αυτό που έγινε σήμερα. Μπορείς να παίξεις άσχημα, αλλά αν δεν παλέψεις, ειδικά στο ξεκίνημα ενός αγώνα δεν έχεις τύχη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ