EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το βλέπω αυτό"

Ομπράντοβιτς: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το βλέπω αυτό"

Ικανοποιημένος από την καρδιά και τη θέληση των παικτών του, αλλά απογοητευμένος από την γενική εικόνα της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Μπαρτσελόνα , ωστόσο κατόρθωσε να πάρει τη νίκη και να σπάσει ένα σερί τριών ηττών στην EuroLeague. Η εικόνα, βέβαια, μόνο ενθουσιασμένο δεν άφησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν πίστευε βλέποντας τη στατιστική να γράφει 88-59 στο Index rating υπέρ της Φενέρμπαχτσε και την τουρκική ομάδα να κερδίζει στο τέλος τον αγώνα με τρεις πόντους διαφορά. Στην παράταση...

Διαβάστε αναλυτικά τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τους δύο προπονητές, αλλά και τι δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο για τους 4.000 πόντους του στην EuroLeague.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε): “ Ξέραμε ότι στην κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε, δεν εξαρτώνταν όλα από εμάς. Είπα στους παίκτες ότι παίξαμε τελείως διαφορετικά απ' ότι παίζουμε στις προπονήσεις. Και μιλάω για την επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη, κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ αλλά τα ποσοστά μας ήταν πολύ άσχημα. Βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε επειδή παίξαμε σκληρά και με θέληση. Αυτό είναι καλό. Αυτό είναι προφανές ότι θα πρέπει να αλλάξει στα Playoffs, ειδικά ο τρόπος με τον οποίον παίζουμε στην επίθεση. Είχαμε 88-59 στο Index Rating και κερδίσαμε μόνο με τρεις πόντους διαφορά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το βλέπω αυτό. Εύχομαι να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε τους πάντες υγιείς στα Playoffs”.

Γιώργος Μπαρτζώκας (Μπαρτσελόνα): “ Φυσικά δεν είχαμε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι αλλά ήταν πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά. Νομίζω ότι παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ειδικά όταν είχαμε υπομονή. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα χωρίς να κάνουμε λάθη. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή στο τέλος πάνω στον Μπογκντάνοβιτς επειδή μας έβαλε 7 πόντους στην παράταση. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες επειδή έδειξαν την καρδιά τους απέναντι σε μία καλή ομάδα”.

Εκπε Ούντο (Φενέρμπαχτσε): “ Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ αυτή τη στιγμή αλλά μία νίκη είναι νίκη. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα Playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Και υγιείς. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε, να είμαστε ενωμένοι και να το διασκεδάσουμε”.

Ταϊρίς Ράις (Μπαρτσελόνα): “ Παλέψαμε, αλλά αυτό ήταν σπουδαιότερο παιχνίδι γι αυτούς, παρά για εμάς. Είχαμε μία ευκαιρία να ισοφαρίσουμε στο φινάλε και να στείλουμε το ματς στην παράταση και δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό”.

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα): “ Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα ήθελα να συνδυάσω τους 4.000 πόντους με νίκη. Θα ήθελα επίσης να το έχω κάνει εντός έδρας, αλλά δεν συνέβη. Είναι πολύ σημαντικός αριθμός και είμαι υπερήφανος που τον έφτασα. Πέρα από αυτό, ήταν πολύ δύσκολη σεζόν, με πολλά προβλήματα, δεν μπήκαμε στα Playoffs και δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Ο Βασίλης Σπανούλης παίζει πολλά παιχνίδια και περισσότερα λεπτά. Επίσης είναι νεαρότερος από εμένα, οπότε θα παίζει ακόμα στην EuroLeague όταν αποσυρθώ. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερους πόντους την επόμενη σεζόν”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ