EUROLEAGUE

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις, μέρος πρώτο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο Game 1 της σειράς των playoffs της EuroLeague, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο Final Four του Βελιγραδίου.

Μέρα playoffs η σημερινή (18/4) για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχθούν σήμερα την Ζάλγκιρις στο Game 1 της σειράς (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα στη προσπάθειά τους να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου.

Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο πόδι , με τους "ερυθρόλευκους" να ελπίζουν σε ανατροπή των δεδομένων. Το ευχάριστο πάντως για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τους Γιώργο Πρίντεζη, Κιμ Τιλί και Γιάνις Στρέλνιεκς. Η Ζάλγκιρις από την πλευρά της αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπασκόνια (20:15, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, σε αντίθεση με τους Βάσκους, οι οποίοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Τζέισον Γκρέιντζερ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ