EUROLEAGUE

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μέρος δεύτερο

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για δεύτερη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague. Θα πάρουν ρεβάνς οι "ερυθρόλευκοι" ή θα δώσουν συνέχεια στη μίνι-παράδοση που έχουν "χτίσει" οι "πράσινοι";

Ηταν 8 Οκτωβρίου όταν στο - άδειο λόγω τιμωρίας - ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός επικρατούσε με 71-68 του Ολυμπιακού για την 1η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Δύο μήνες αργότερα οι δύο ομάδες τίθενται ξανά αντιμέτωπες (21:00 LIVE Blog από το Sport24.gr), για την EuroLeague αυτή τη φορά, με το ΣΕΦ να αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει από την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, κάποια όχι. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ούτε σε αυτό το παιχνίδι στην διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ δεν θα έχει ούτε και τον Κικ Τιλί, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης για 4 μήνες λόγω τραυματισμού. Ενδέχεται πάντως να έχει στην 12αδα τον Κάιλ Ουίλτζερ, με την τελική απόφαση να αναμένεται να παρθεί πριν από το τζάμπολ. Η μεγαλύτερη αλλαγή βέβαια είναι ότι το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ελπίζοντας ότι η ομάδα του θα αφήσει πίσω της την ήττα στον ημιτελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (5/11).

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Ξέρουν η μία την άλλη, όπως ξέρουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Basket League. Αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι πιο έτοιμοι από τότε και μοιάζουν διατεθειμένοι να πουλήσων, ως συνήθως, ακριβά το τομάρι τους. Μένει να φανεί ποιος εκ των δύο θα υπερισχύσει στο τέλος.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague:

19:00 Χίμκι - Μπασκόνια

21:00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

21:00 Μπάμπεργκ - Φενέρμπαχτσε

21:45 Μάλαγα - Ερυθρός Αστέρας

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ