EUROLEAGUE

Όλη η EuroLeague στην οθόνη σας

Όλη η EuroLeague στην οθόνη σας

Λίγο πριν ριχτούν στη μάχη για την προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague, οι ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είχαν υποχρεώσεις εντός των συνόρων. Διαβάστε τι έκαναν.

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός (30/3, 20:00)

Ο Τσεντί Οσμάν έβαλε το μεγάλο σου στα 45'' και οδήγησε την Αναντολού Εφές σε εκτός έδρας νίκη επί της Γεσιλγκιρεσούν ( 84-76 ), διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, εκεί όπου βέβαια συγκατοικεί με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έρικ Γκριν απουσίαζε, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν "εκεί" και ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Κεμ Μπιρτς πήρε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά σε βάρος του Ρεθύμνου ( 70-63 ), διατηρώντας το προβάδισμα -έναντι του Παναθηναϊκού- για την πρωτιά στη regular season της Stoiximan.gr Basket League.

Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα (30/3, 21:45)

Η Μπάμπεργκ έχει βρει κακό μπελά με την Ουλμ φέτος στην Μπουντεσλίγκα, αφού ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τους "πορτοκαλί" ( 84-79 ). Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρέιμαρ Μόργκαν, ήταν κυρίαρχος στις δύο ρακέτες και οδήγησε την ομάδα του στο "διπλό" επί των Πρωταθλητών Γερμανίας, που βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση εν όψει των playoffs. Από την πλευρά της, η Νταρουσάφακα πήρε δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Ουσάκ Σπορτίφ του Ζακ Όγκαστ ( 78-70 ), για να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη τετράδα της κατάταξης στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ (30/3, 22:00)

Βάζοντας δέκα τρίποντα σε μια περίοδο και δείχνοντας σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε εντός έδρας την Ανδόρα ( 102-65 ), με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να αναδεικνύεται πολυτιμότερος της ομάδας του, με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ, την ώρα που ο Στράτος Περπέρογλου προσέφερε 6 πόντους, 1 λάθος και 1 κλέψιμο. Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε (και) από τη Χαποέλ Χολόν, με αποτέλεσμα να αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο Ισραήλ.

Γαλατάσαραϊ - Μπασκόνια (31/3, 20:00)

Η Γαλατάσαραϊ αγωνίζεται την Τρίτη (28/3, 17:00) απέναντι στην Άνκαρα, έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο. Με τους Σέιν Λάρκιν (20π.) και Τόρνικε Σενγκέλια (21π., 9ριμπ.) να είναι σε τρομερή κατάσταση, η Μπασκόνια πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Εστουδιάντες ( 76-70 ) και "έπιασε" τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση της Liga Endesa.

Ζάλγκιρις - Αρμάνι Μιλάνο (31/3, 20:00)

Εύκολη εκτός έδρας νίκη πήρε η Ζάλγκιρις απέναντι στην Ντζούκιγια (79-64), η οποία δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, πέραν του α' δεκαλέπτου που είχε το προβάδισμα. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία αυτή τη φορά ηττήθηκε εντός των συνόρων. Η Πιστόια βρήκε... μπόσικη την ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα, κι έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον -πρώην παίκτη του Άρη- Μάικλ Τζένκινς, επικράτησε των "κόκκινων" ( 85-74 ), που ώρες ώρες δίνουν την εντύπωση πως δεν έχουν διάθεση ούτε να παλέψουν.

Ερυθρός Αστέρας - Ούνικς Καζάν (31/3, 20:00)

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Τρίτη (28/3, 20:00) την Μπουντούτσνοστ για τη δεύτερη αγωνιστική των ημιτελικών της Aba Liga. Με τους Αρτσιόμ Παραχούσκι (30π., 10ριμπ.), Κιθ Λάνγκφορντ (23π.) και Κίνο Κολόμ (20π. 13ασ.) να κάνουν όργια, η Ούνικς Καζάν πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Άβτοντορ (95-83) και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στη VTB League.

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (31/3, 21:45)

Η ΑΕΚ "άγγιξε" δύο φορές τη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός έμεινε "όρθιος" σε κανονική διάρκεια και α' παράταση, για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι ( 106-87 ) της 23ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League. Με 5/6 τρίποντα "καθάρισαν" στη β' παράταση οι "πράσινοι". Όσο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας; Συνέτριψε εκτός έδρας τη Χίμκι ( 92-70 ) σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν ντέρμπι, δείχνοντας πανέτοιμη ενόψει της μονομαχίας με το "τριφύλλι" στην Αθήνα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε (31/3, 22:00)

Ο Σέρχιο Γιουλ (7/9 τρίποντα) και ο Τζέισι Κάρολ (7/11) τρίποντα είχαν πάρει "φωτιά" από νωρίς, κι έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ένα ξεκούραστο απόγευμα απέναντι στην Μπιλμπάο ( 104-76 ) για τη Liga Endesa, δημιουργώντας την τριπλή ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια, μία μόλις νίκη πίσω από τη Βαλένθια, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή της κατάταξης. Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε στηρίχθηκε στους Μπερκ Ουγκιουρλού (11π.), Νίκολα Κάλινιτς (10π.) και Τζέιμς Νάναλι (10π.) για να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Μπαλίκεσιρ (79-68).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ