EUROLEAGUE

Όλη η EuroLeague στην οθόνη σας

Όλη η EuroLeague στην οθόνη σας

Λίγο πριν επιστρέψουν στην EuroLeague για μία από τις τελευταίες μάχες των playoffs, οι ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είχαν υποχρεώσεις εντός των συνόρων. Διαβάστε πως τα πήγαν.

Ζάλγκιρις - Φενέρμπαχτσε (2/3, 19:00)

Η Ζάλγκιρις ισοπέδωσε τη Σιαουλιάι (101-50) με τον Αϊζάια Χάρτενστάιν να προσθέτει μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Η Φενέρμπαχτσε χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Καρσίγιακα στην Σμύρνη ( 85-73 ), καταφέρνοντας βέβαια να ξεπεράσει το συγκεκριμένο εμπόδιο δίχως τέσσερις βασικούς παίκτες. Οι Κώστας Σλούκας, Γιαν Βέσελι, Έκπε Ούντο και Τζίτζι Ντατόμε δεν αγωνίστηκαν, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να τους ξεκουράσει.

Γαλατάσαραϊ - Ρεάλ Μαδρίτης (2/3, 19:45)

Η Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα μεγάλωσε την γκρίνια στο εσωτερικό της Γαλατάσαραϊ ( 79-66 ), που εξακολουθεί να βλέπει από... μακριά την κορυφή στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Σινάν Γκιουλέρ (20π.) πάλευε μέχρι το φινάλε, αλλά ήταν μόνος του σε πολλές περιπτώσεις, αδυνατώντας να αποτρέψει το μοιραίο για την "τσιμ μπομ". Για πρώτη φορά φέτος, η Ρεάλ Μαδρίτης "γκρεμίστηκε" από την κορυφή της Liga Endesa μετά την εντός έδρας ήττα από την Γκραν Κανάρια ( 93-81 ). Ο Σέρχιο Γιουλ (28π.) ήταν πάλι "εκεί" για τη "Βασίλισσα", αλλά δεν έφτανε.

Ερυθρός Αστέρας - Μπάμπεργκ (2/3, 20:00)

Με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" ο Ερυθρός Αστέρας την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (88-67), ενώ η Μπάμπεργκ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Μπράουνσβαϊγκ (95-75).

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (2/3, 21:05)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα (97-96), αλλά είδε τον Ντέβιν Σμιθ να αποχωρεί άρον άρον από το παιχνίδι με πρόβλημα στον αστράγαλο . Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket ( 87-70 ), με τους Κεμ Μπιρτς και Ιωάννη Παπαπέτρου να ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους.

Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο (2/3, 22:00)

Στην τέταρτη θέση της κατάταξης στη Liga Endesa ανέβηκε η Μπασκόνια μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σαραγόσα ( 99-88 ), με τον Σέιν Λάρκιν να είναι ασταμάτητος, οδηγώντας την ομάδα του στο "διπλό". Δύσκολη εκτός έδρας νίκη πήρε η Αρμάνι Μιλάνο, που χρειάστηκε την εξαιρετική εμφάνιση των Μάντας Καλνιέτις (17π.) και Τζαμέλ ΜακΛιν (16π., 8ριμπ.) για να γλιτώσει το "πατατράκ" από την Καζέρτα (78-74).

Ούνικς Καζάν - Αναντολού Εφές (3/3, 18:00)

Το ρωσικό ντέρμπι κατέληξε στην άλλη πλευρά, αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ( 92-88 ), με την Ούνικς Καζάν να διεκδικεί μέχρι τέλους το "διπλό", αλλά να στερείται λύσεων στο τελευταίο πεντάλεπτο. Όσον αφορά την Αναντολού Εφές, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πήρε τη νίκη απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ ( 80-78 ) μετά κόπων και βασάνων.

Νταρουσάφακα - Παναθηναϊκός (3/3, 19:15)

Η Νταρουσάφακα λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι απέναντι στην Τράμπζονσπορ μέσα από τα χέρια της, αλλά την πιο κρίσιμη στιγμή οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ έκαναν αυτό που έπρεπε για να έρθει η νίκη ( 82-79 ). Το "τριφύλλι" είχε πιο εύκολο έργο κόντρα στον Κολοσσό ( 82-73 ), αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο "καθάρισε" και έφτασε στη νίκη.

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/3, 22:00)

Η Μπαρτσελόνα είδε τον Έντουιν Τζάκσον να σκοράρει... αδιακρίτως με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Εστουδιάντες ( 83-81 ), την ώρα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε δύσκολα εντός έδρας της Ούνικς Καζάν ( 92-88 ) για τη VTB League.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ