EUROLEAGUE

Όλη η EuroLeague, στην οθόνη σας

Όλη η EuroLeague, στην οθόνη σας

Λίγο πριν την έναρξη μιας εκ των πιο απαιτητικών εβδομάδων της EuroLeague (με δύο αγώνες σε τέσσερις ημέρες), δείτε τι έκαναν οι δεκαέξι (16) μονομάχοι στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Έτοιμες για την πρώτη... δόση διπλών αγώνων σε μία εβδομάδα είναι οι ομάδες της EuroLeague, οι οποίες τα πήγαν -ως επί το πλείστον- καλά στα εγχώρια πρωταθλήματα. Διαβάστε τι έκαναν αυτό το διήμερο.

Ούνικς Καζάν - Νταρουσάφακα (25/10, 19:00)

Η Ούνικς Καζάν δεν αγωνίστηκε αυτό το διήμερο, αφού δεν υπήρχε αγώνας στο πρόγραμμα τόσο για εκείνη όσο και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε μια προσπάθεια της VTB League να μην επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τις δύο ομάδες. Σε ό,τι αφορά την Νταρουσάφακα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα το Σάββατο (22/10) απέναντι στην Γκαζιαντέπ, με το τελικό +25 (81-56) να αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας.

Αναντολού Εφές - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/10, 21:00)

Με χαρακτηριστική άνεση πήρε το "διπλό" επί της Μπαλίκεσιρ η Αναντολού Εφές (94-77), αφού το γεγονός πως είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων έπαιξε μείζονα ρόλο στο αποτέλεσμα για το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Από την άλλη, οι Πρωταθλητές Ευρώπης του Δημήτρη Ιτούδη δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (25/10, 21:00)

Ο Έρικ Γκριν γλίτωσε τον Ολυμπιακό από κάζο στην έδρα της Δόξα Λευκάδας (95-94) , με το τρίποντο που σημείωσε στο 1.3'' για το τέλος να ολοκληρώνει την "ερυθρόλευκη" ανατροπή. Από την πλευρά της, η Αρμάνι Μιλάνο ερχόταν με φόρα από την εκτός έδρας νίκη στην Κωνσταντινούπολη, για να κάνει το 4/4 στη Lega Basket. Αυτή τη φορά, θύμα της ήταν η Μπρέσια (97-80) , που δεν άντεξε στο περιφερειακό "σφυροκόπημα" των "κόκκινων" που είχαν 15/31 τρίποντα!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια (25/10, 22:00)

Με τον Τζέισι Κάρολ να "πυροβολεί" από τα 6μ75 και τον Άντονι Ράντολφ να προσφέρει το highlight της χρονιάς στη Liga Endesa, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Εστουδιάντες (96-88) και έγινε η μοναδική ομάδα στην Ισπανία που συνεχίζει αήττητη μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής. Εξίσου δύσκολο έργο είχε η Μπασκόνια, που τα... χρειάστηκε απέναντι στην Μπανταλόνα (90-83) , φτάνοντας όμως στην επικράτηση που τη διατηρεί σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (26/10, 20:00)

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε μετά κόπων και βασάνων τη νίκη απέναντι στην Ιγκοκέα (68-66), έχοντας για κορυφαίο τον Μίλκο Μπιέλιτσα (15π., 10ριμπ.). Την ευκαιρία να "ξεσπάσει" και να πάρει μία ακόμη νίκη είχε η Μπαρτσελόνα, που -με κορυφαίο τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ- δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις (80-56) .

Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις (26/10, 20:45)

Μπορεί ο Κώστας Σλούκας να μην αγωνίστηκε, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τη Φενέρμπαχτσε από το να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γεσιλγκιρεσούν (72-61) και να παραμείνει μία νίκη μακριά από την πρώτη θέση της TBL. Όσον αφορά τη Ζάλγκιρις, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το καθήκον της απέναντι στη Νεπτούνας (77-67), για να παραμείνει στην κορυφή του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός (26/10, 21:00)

Ο Νίκος Ζήσης ήταν -ξανά- εκ των διακριθέντων της Μπάμπεργκ (με 9π., 5ριμπ., 5ασ.), η οποία επιβλήθηκε δύσκολα της Όλντενμπουργκ (83-77) λίγο πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" συνέτριψαν εντός έδρας τον Κόροιβο ( 96-65 ), με τον Τσάβι Πασκουάλ να παρακολουθεί από κοντά τη νέα του ομάδα, πριν πιάσει δουλειά.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γαλατάσαραϊ (26/10, 21:05)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε τη Χαποέλ Χολόν (91-82), δίχως όμως αυτό να... σώσει τον Έρεζ Ενλστάιν, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της "ομάδας του λαού", πληρώνοντας κυρίως το γεγονός πως δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στις δύο πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague. Από την άλλη, η Γαλατάσαραϊ "λύγισε" εντός έδρας από την Μπάνβιτ (83-74) , μετρώντας πλέον τρεις ήττες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ