EUROLEAGUE

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η δράση στα πλέι οφ της Euroleague, δείτε τι έκαναν στα εγχώρια πρωταθλήματα οι οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας (12/4, 20:00)

- Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα στην VTB League μέχρι τις 23 Απριλίου, όπερ και σημαίνει πως θα μπορέσει να επικεντρωθεί στα πλέι οφ της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

- Ομοίως κι ο Ερυθρός Αστέρας, που εδώ και τρεις εβδομάδες (απ)ασχολείται μόνο με την Euroleague, έχοντας πλέον ως στόχο να κάνει μία ακόμη υπέρβαση, αυτή τη φορά σε βάρος της "ομάδας του στρατού", για να φτάσει μέχρι το Final Four του Βερολίνου.

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (12/4, 20:45)

- Η Φενέρμπαχτσε δεν είχε αγωνιστική δραστηριότητα αυτό το διήμερο, αφού το δικό της παιχνίδι για την TBL το είχε δώσει στις 6 Απριλίου, με σκοπό να μπορέσει να προετοιμαστεί για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

- Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Μπιλμπάο ( 102-80 ) για την 27η αγωνιστική της Liga Endesa, με τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να έχουν +16 ριμπάουντ έναντι των "ανδρών με τα μαύρα". Πανέτοιμοι για τα πλέι οφ της Euroleague οι παίκτες των "μερένγκες".

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα (13/4, 20:00)

- Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Ενισέι ( 77-51 ) για την VTB League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών του, κάνοντας διαχείριση εν όψει των πλέι οφ της Euroleague.

- Η Μπαρτσελόνα επικράτησε δια πυρός και σιδήρου της Φουενλαμπράδα ( 84-82 ), δείχνοντας πως είχε το μυαλό της στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι "μπλαουγκράνα" τα... χρειάστηκαν, αλλά ένα καλάθι του Σαμάρντο Σάμουελς και μια ελεύθερη βολή του Μπραντ Όλεσον στο τελευταίο λεπτό του αγώνα καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός (13/4, 21:45)

- Η Λαμποράλ Κούτσα διέλυσε την Σαραγόσα, ρίχνοντας της "100άρα", νικώντας την με 100-71 , βρίσκοντας τρομερό ρυθμό στην επίθεση. Οι Βάσκοι είχαν για κορυφαίο τον "εκτελεστή" Ντάριους Άνταμς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (4/6 δίπ., 5/8 τρίπ.) και 6 ασίστ, ενώ πραγματοποίησε ξανά καλή εμφάνιση ο Γιάννης Μπουρούσης (13π., 6ριμπ.), ο οποίος αγωνίστηκε μόλις για 18 λεπτά, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να τον ξεκουράζει στην τελευταία περίοδο.

- Ανεβάζοντας την απόδοσή του μετά τα μισά της β' περιόδου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο ( 84-75 ) και διατήρησε τις μαθηματικές του ελπίδες για την πρωτιά στη regular season της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρατάχθηκε δίχως τους Τζέιμς Φελντέιν (τεντοντίτιδα στον καρπό, προληπτικά εκτός) και Γιώργο Παπαγιάννη (αμυγδαλίτιδα), την ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο. Ήταν εμφανές άλλωστε πως ο προπονητής του "τριφυλλιού" ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, πριν την έναρξη των πλέι οφ της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ