EUROLEAGUE

Όλη η Euroleague στην οθόνη σας

Όλη η Euroleague στην οθόνη σας

Λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ της 10ης αγωνιστικής του Top 16, το Euroleague Greece συγκέντρωσε τα πεπραγμένα των ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα. Δείτε τι έκαναν οι αντίπαλοι των "αιωνίων".

Η 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague πλησιάζει και το Euroleague Greece σας παρουσιάζει το τι έκαναν οι 16 ομάδες, λίγο πριν την έναρξη των οκτώ αναμετρήσεων.

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Φενέρμπαχτσε

Μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Λοκομοτίβ Κουμπάν πήρε μία ακόμη νίκη σε ντέρμπι στην VTB League, επικρατώντας εντός έδρας της Χίμκι με 94-81 . Εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Μπάνβιτ έκανε την έκπληξη στην 20ή αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε Φενέρμπαχτσε με 76-75 έχοντας για κορυφαίους τον Μόερμαν (15π., 8ρ.) και Σλότερ (19π., 4ασ.)!

Τσεντεβίτα - Μάλαγα

Μια άνετη νίκη πανηγύρισε η Τσεντεβίτα καθώς συνέτριψε στην έδρα της, με το εμφατικό 89-64 την ΜΖΤ από τα Σκόπια, σε αγώνα για την 26η αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας, σκαρφαλώνοντας έτσι στη δεύτερη θέση τη βαθμολογίας.

Η Μάλαγα κόντραρε στα ίσα την Μπαρτσελόνα μέσα στην Βαρκελώνη, προηγήθηκε και με +11, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 83-77 .

Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός

Η Μπάμπεργκ ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες την ήττα από τη Ζάλγκιρις, συντρίβοντας εκτός έδρας τη Χάγκεν (87-66), λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν αγωνιστική δράση, με τελευταίο τους παιχνίδι να είναι η νίκη τους επί της Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (82-68).

Λαμποράλ Κούτσα - Χίμκι

Η Λαμποράλ Κούτσα, ύστερα από την ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ξέσπασε πάνω στην Μπιλμπάο, την οποία και διέλυσε με 108-62 . Οι Βάσκοι είχαν για πρωταγωνιστή τον τρομερό Ντάριους Άνταμς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους (3/6τρ).

Η Χίμκι ηττήθηκε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα με σκορ 94-81.

Ζάλγκιρις - Ρεάλ

Η Ζάλγκιρις προερχόταν από τη σπουδαία νίκη επί της Μπάμπεργκ ωστόσο η Γιουβέντους προσγείωσε απότομα την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επικρατώντας με σκορ 84-86 στη Zalgirio Arena για τη λιθουανική λίγκα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης την έδρα της Γκραν Κανάρια με σκορ 93-103.

Νταρουσάφακα - Εφές

H Γεσιλγκιρεσούν νίκησε 77-72 την Νταρουσάφακα, κάνοντας την έκπληξη στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ η Αναντολού Εφές πήρε "διπλό" στην έδρα της Καρσίγιακα με σκορ 77-89.

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 17η φορά στην ιστορία του, νικώντας στον τελικό τον Φάρο Κερατσινίου με 101-54.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Κρκα με σκορ 77-67 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Αδριατική Λίγκα.

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: H Mπαρτσελόνα νίκησε την Μάλαγα με 82-77, συνεχίζοντας να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ισπανικής λίγκας, ενώ η ΤΣΣΚΑ μόσχας πήρε "διπλό" μέσα στην έδρα της Ούνικς Καζάν με σκορ 89-100

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ