EUROLEAGUE

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ της 7ης αγωνιστικής του Top 16, το Euroleague Greece συγκέντρωσε τα πεπραγμένα των ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα. Δείτε τι έκαναν οι αντίπαλοι των "αιωνίων".

Η αυλαία του α' γύρου του Top 16 πέφτει αυτή την εβδομάδα. Πριν από αυτό όμως, οι ομάδες που συμμετέχουν στη β' φάση της Euroleague έδωσαν σημαντικά παιχνίδια για τα εγχώρια πρωταθλήματα. Το Euroleague Greece συγκέντρωσε τα πεπραγμένα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ της 7ης αγωνιστικής του Top 16.

Ε' ΟΜΙΛΟΣ

Ερυθρός Αστέρας - Τσεντεβίτα

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε από την έδρα της Ιγκοκέκα (74-54) για την Αδριατική Λίγκα. Από την άλλη, η Τσεντεβίτα άλωσε την έδρα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας (84-91).

Φενέρμπαχτσε - Ουνικάχα Μάλαγα

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα το βράδυ της Δευτέρας (8/2, 20:00) για το τουρκικό πρωτάθλημα, την ώρα που η Ουνικάχα Μάλαγα νίκησε μεν την Τενερίφη (64-57), αλλά... έχασε τον Τζαμάρ Σμιθ για τους επόμενους δύο -τουλάχιστον- μήνες .

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Νταρουσάφακα

Εύκολο έργο είχε η Λοκομοτίβ Κουμπάν αυτή την εβδομάδα στη VTB League, αφού το εμπόδιο της Άβτοντορ αποδείχθηκε εξαιρετικά χαμηλό (91-77) . Η Νταρουσάφακα κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε τη Δευτέρα (8/2, 20:00) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές

Στο ντεμπούτο του Μαρκίζ Χέινς, ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειαζόταν για να επικρατήσει εκτός έδρας του Κολοσσού με 77-64 . Παρότι ήταν στη δωδεκάδα του αγώνα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Εν αντιθέσει με το "τριφύλλι", η Αναντολού Εφές δεν τα κατάφερε στο "Αμπντί Ιπεκτσί" αφού ηττήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ (78-85) , με τον -πρώην παίκτη της- Στεφάν Λάσμε να κάνει τη διαφορά (με 21π.).

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ

Χίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ απαιτητικό τρόπο για τη Χίμκι, η οποία δοκιμάζεται απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (8/2, 19:00). Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι με την Εστουδιάντες (97-79) , η οποία παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ισπανία.

Λαμποράλ Κούτσα - Μπάμπεργκ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Λαμποράλ Κούτσα, που -λίγα 24ωρα μετά το "διπλό" στη Μαδρίτη- "έσπασε" το αήττητο της Βαλένθια (79-73) στη Liga Endesa. Κορυφαίος των νικητών ήταν -ποιος άλλος;- ο Γιάννης Μπουρούσης, που έκανε ένα ακόμη νταμπλ νταμπλ (13π., 11ριμπ.). Η Μπάμπεργκ ξέσπασε στην Τούμπιγκεν, επικρατώντας με 101-64.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός

Ντέρμπι με αντίπαλο τη Χίμκι δίνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (8/2, 19:00), λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου, Γιάννη Αθηναίου και Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο τελευταίοι προστέθηκαν στο απουσιολόγιο το απόγευμα της Κυριακής (7/2) .

Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Μπαρτσλόνα στην εντός έδρας νίκη επί της Ανδόρα (84-79) , με τους "μπλαουγκράνα" να δυσκολεύονται αρκετά μέχρι να ξεπεράσουν το εμπόδιο των "πορτοκαλί". Από την άλλη, η Ζάλγκιρις πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Σιαουλάι (80-64).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ