EUROLEAGUE

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Δείτε τα αποτελέσματα όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague. Τι έκαναν οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στα εγχώρια πρωταθλήματα;

Το Euroleague Greece σάς δίνει... στο πιάτο όλη τη δράση από τα ευρωπαϊκά παρκέ και τις αναμετρήσεις των ομάδων που συμμετέχουν φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι ήττες των Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές, το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τα Τρίκαλα και το "ξέσπασμα" της Ρεάλ Μαδρίτης, όλα είναι εδώ! Αλήθεια, ξέρετε τι έκαναν αυτή την εβδομάδα οι αντίπαλοι των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού;

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι (18/11, 21:45)

Επιβλητική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στην εντός έδρας επικράτηση επί της Μανρέσα (106-68), με τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να αντιδρούν όπως πρέπει μετά τη "σφαλιάρα" από τη Στρασμπούρ. Από την πλευρά της, η Χίμκι ξεκουράστηκε αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για την VTB League.

Μπάγερν Μονάχου - Φενέρμπαχτσε (19/11, 21:45)

Η Άλμπα Βερολίνου υποχρέωσε την Μπάγερν Μονάχου σε νέα ήττα (90-74) , με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς να αναζητά το αντίδοτο για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων. Ήττα και για τη Φενέρμπαχτσε που τα "βρήκε σκούρα" απέναντι στην Μπουγιουκτσεμετσέ (85-76) , για να μεγαλώσει η απόσταση που τη χωρίζει από την πρώτη θέση, αφού έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες σε έξι αγώνες.

Στρασμπούρ - Ερυθρός Αστέρας (19/11, 21:45)

Η Στρασμπούρ δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διήμερο αφού αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες στην LNB λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας υπέστη εντός έδρας ήττα - σοκ από την Ιγκοκέα, δείχνοντας εμφανώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια που έκανε την Πέμπτη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Τσεντέβιτα - Ολυμπιακός (19/11, 20:00)

Η Τσεντέβιτα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (82-58) να είναι η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο των Τρικάλων (89-69) , παρά το γεγονός πως παρατάχθηκε δίχως τους Βασίλη Σπανούλη και Πάτρικ Γιανγκ. Στη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης λόγω ενοχλήσεων στη μέση, δίχως όμως να είναι κάτι σοβαρό.

Λαμποράλ Κούτσα - Αρμάνι Μιλάνο (19/11, 21:30)

Ο Γιάννης Μπουρούσης (12π., 7ριμπ.) ήταν ουσιαστικός και η Λαμποράλ Κούτσα "σκόρπισε" (90-67) τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή. Η Αρμάνι Μιλάνο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με την ήττα από την Τορίνο (85-83) να επιτείνει τον προβληματισμό για τις επιλογές του Γιασμίν Ρέπεσα.

Αναντολού Εφές - Λιμόζ (20/11, 20:00)

Τα προβλήματα είναι πολλά για την Αναντολού Εφές, η οποία γνώρισε ακόμη μία ήττα. Αυτή τη φορά για την TBL, από τη Μπεσίκτας (79-73) . Από την άλλη, η Λιμόζ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού αναβλήθηκαν οι αγώνες της LNB λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Ζάλγκιρις - Ζιελόνα Γκόρα (19/11, 19:45)

Μετά το ΟΑΚΑ, η Ζάλγκιρις ρέφαρε αφού πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Λιετκαμπέλις. Το τελικό +26 (95-79) της νίκης είναι ενδεικτικό της εικόνας που είχε το παιχνίδι. Το "διπλό" πανηγύρισε κι η Ζιελόνα Γκόρα, η οποία με όπλο την άμυνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Τράνομπρζεγκ (64-54).

Μπαρτσελόνα - Καρσίγιακα (19/11, 22:00)

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (με 9π. και 6ριμπ. σε 20'04''), η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη απέναντι στην Ομπραντόιρο (67-57) και έκανε το "έξι στα έξι" στη Liga Endesa. Από την πλευρά της, η Καρσίγιακα επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών ( σε βάρος της Γκαζιάντεπ, με 67-65 ) και μαζί στην κορυφή της TBL.

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ (20/11, 21:45)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το "έξι στα έξι" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ , αφού ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Αρκαδικού (78-61), την ώρα που ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής. Με φόρα θα έρθει στο ΟΑΚΑ η Λοκομοτίβ Κουμπάν , που ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Νίζνι (92-69), δείχνοντας πως είναι απόλυτα έτοιμη για τη δοκιμασία επί αθηναϊκού εδάφους.

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/11, 21:15)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μακάμπι Ρισόν, αν και δυσκολεύτηκε σημαντικά μέχρι να τα καταφέρει (78-75). Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε άνετα της Ούνικς Καζάν, με το τελικό +11 (81-70) να μην αντικατοπτρίζει πάντως την εικόνα της αναμέτρησης αφού οι Μοσχοβίτες ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ.: 54-29 στο 20').

Μπάμπεργκ - Ουνικάχα Μάλαγα (20/11, 21:00)

Το εμπόδιο της Φρανκφούρτης αποδείχθηκε αξεπέραστο για την Μπάμπεργκ , η οποία δεν τα κατάφερε μακριά από την έδρα της (88-86). Ο Νίκος Ζήσης αγωνίστηκε για 29'22'' έχοντας 10 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ακόμη μεγαλύτερη είναι πλέον η απόσταση που χωρίζει την Ουνικάχα Μάλαγα από την κορυφή της Liga Endesa, αφού οι Ανδαλουσιανοί ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Σεβίλλη (94-84) . Αιτία; Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπόστιαν Νάχμπαρ, που σημείωσε 30 πόντους με 5/7 τρίποντα.

Σάσαρι - Νταρουσάφακα (20/11, 22:00)

Η Σάσαρι ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπολόνια (92-87), αποτυγχάνοντας να εκμεταλλευτεί την ήττα - σοκ της Αρμάνι Μιλάνο στη Lega Basket. Με την ψυχολογία στα ύψη από το "διπλό" επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Νταρουσάφακα έκανε το καθήκον της απέναντι στην Κόνιασπορ (91-76) , για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ