EUROLEAGUE

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Το Euroleague Greece παρουσιάζει τoν απολογισμό των ομάδων που συμμετέχουν στο TOP-16, στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, το Euroleague Greece παρουσιάζει όσα έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στο TOP-16. Ποιες νίκησαν και ποιες έχασαν στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Ε' ΟΜΙΛΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (3-1) - Ρεάλ Μαδρίτης (4-0)

Το καλεντάρι της 17ης αγωνιστικής στην ισραηλινή Winner League έστειλε τη Μακάμπι στην έδρα της Χάποελ. Η "ομάδα του λαού" επικράτησε 76-79 στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ, με κορυφαίους τους Ραντλ, Πάργκο και Οχαγιόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γκραν Κανάρια, επικρατώντας με 88-80 και μένοντας σε επαφή με την κορυφή της Liga Endesa.

Ερυθρός Αστέρας (0-4) - Άλμπα Βερολίνου (2-2)

Η Μπουντούτσνοστ ζόρισε τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο οι Σέρβοι συνεχίζουν αήττητοι στην Αδριατική Λίγκα (19-0) αφού επικράτησαν 76-77 στην Ποντγκόριτσα με καλάθι του Νίκολα Κάλινιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τη 18η νίκη της (σε 19 αγώνες) πανηγύρισε η Άλμπα Βερολίνου, που επιβλήθηκε άνετα της Μιτελντόιτσερ με 96-81 .

Μπαρτσελόνα (2-2) - Ζαλγκίρις Κάουνας (1-3)

Βαριά εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Μπαρτσελόνα, που "λύγισε" στη Βασκονία από τη Λαμποράλ Κούτσα με 103-94 .

Η Ζαλγκίρις επιβλήθηκε της Μαζεϊκιάι με 76-52 στο Κάουνας κι έφτασε τις 21 σερί νίκες στη λιθουανική λίγκα.

Παναθηναϊκός (2-2) - Γαλατάσαραϊ (2-2)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Νέα Κηφισιά με 72-66 , στο τελευταίο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην έκπληξη, αλλά τα λάθη που έκαναν στο τέλος έδωσαν τη νίκη στους "πράσινους".

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στην TBL η Γαλατάσαραϊ, που ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Ουσάκ Σπορτίφ ( 86-79 ).

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-0) - Νίζνι Νόβγκοροντ (2-2)

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει να πορεύεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πρόσθεσε την Ούνικς Καζάν στη μακρά λίστα των "θυμάτων" της. Η "ομάδα του στρατού" κέρδισε με 75-73 , κάνοντας το 30/31 στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Τσμόκι κράτησε επαφή με το σκορ για τρία δεκάλεπτα κι εν συνεχεία παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Νίζνι που επικράτησε 79-93 .

Λαμποράλ Κούτσα (1-3) - Αρμάνι Μιλάνο (1-3)

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Λαμποράλ Κούτσα, που έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι κέρδισαν με 103-94 , έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Μάικ Τζέιμς (17π., 5 ασ.).

Εύκολο βράδυ είχε η Αρμάνι Μιλάνο, που κέρδισε άνετα την Κρεμόνα με 94-61 .

Αναντολού Εφές (2-2) - Ολυμπιακός (4-0)

Η Αναντολού Εφές επικράτησε της Γκαζιάντεπ με 77-67 και δημιούργησε νέα τριπλή ισοβαθμία στην TBL. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του από την άμυνα στο κλειστό της Περιβόλας, κράτησε σε χαμηλά επίπεδα τους παίκτες-κλειδιά του Απόλλωνα και έφτασε στη 13η νίκη στο πρωτάθλημα ( 56-67 ).

Ουνικάχα Μάλαγα (0-4) - Φενέρμπαχτσε (2-2)

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ουνικάχα Μάλαγα, που χρειάστηκε ένα μικρό σερί (4-0) στο τελευταίο λεπτό για να κάμψει την αντίσταση της Ανδόρα με 77-74 .

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε μεν, αλλά στο τέλος κέρδισε την Τουρκ Τέλεκο με 88-82 . Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με την Νταρουσάφακα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ