EUROLEAGUE

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

H Μπαρτσελόνα και η Μάλαγα ηττήθηκαν στην Liga Endesa, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ρεκόρ στην Αδριατική Λίγκα ενώ η Μακάμπι έριξε 100άρα, πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων που συμμετέχουν στο TOP-16 της Euroleague, στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ε' ΟΜΙΛΟΣ

Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης

- Η ΜΖΤ Σκοπίων ζόρισε τον Ερυθρό Αστέρα όμως οι Σέρβοι επικράτησαν με 76-79 στην ''SC Jan Sandanski'' κι έκαναν το 13-0 στην Αδριατική Λίγκα, σημειώνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της διοργάνωσης!

- Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Ομπραντόιρο με 91-73, εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μάλαγα από τη Σαραγόσα κι ''έπιασε'' την ομάδα της Ανδαλουσίας στην κορυφή της κατάταξης στη Liga Endesa. Ο Σέρχιο Γιούλ σημείωσε 20 πόντους.

Γαλατάσαραϊ - Ζαλγκίρις Κάουνας

- Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασε τη Γαλατάσαραϊ, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Τόφας ( 98-87 ). Κάπως έτσι απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

- Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας επικράτησε εκτός έδρας της Πριενάι με 73-89. Για τη Ζαλγκίρις, ο Λεκαβίτσιους είχε 19 πόντους, ο Γκουντάιτις πρόσθεσε 9 ριμπάουντ ενώ ο Ντίμσα μοίρασε 4 ασίστ.

Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα

- Η Φρανκφούρτη δυσκόλεψε σημαντικά την Άλμπα Βερολίνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν πήρε τη νίκη. Οι Βερολινέζοι επικράτησαν με 85-79 και έκαναν το 14/14 στη Μπουντεσλίγκα, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας που τους χωρίζει από τους διώκτες τους.

- Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στη Liga Endesa, από την Εστουδιάντες με 102-96 . Έτσι, έχασε την ευκαιρία να "πιάσει κορυφή" στη Liga Endesa.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

- Ο Παναθηναϊκός δεν είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση αυτές τις ημέρες, μετά την αναβολή του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

- Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος πριν έρθει στην Αθήνα για την πρεμιέρα του TOP-16, η Μακάμπι επικράτησε 100-87 στην έδρα της Χολόν και πέτυχε την έβδομη σερί νίκη της εντός συνόρων.

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ

Ουνικάχα Μάλαγα - Ολυμπιακός

- Την εξαιρετική πορεία της Μάλαγα στο φετινό πρωτάθλημα της Liga Endesa σταμάτησε η Σαραγόσα (82-76), δίνοντας, εκ νέου την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

- Ο Ολυμπιακός... ξεκουράστηκε αυτές τις ημέρες, αφού δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρμάνι Μιλάνο - Νίζνι Νόβγκοροντ

- Το "διπλό" της Αρμάνι Μιλάνο επί της Ρόμα ( 79-68 ) διατήρησε την ομάδα του Λούκα Μπάνκι στις πρώτες θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος.

- Μετά από δέκα σερί νίκες, η Νίζνι Νόβγκοροντ ηττήθηκε στη VTB League -από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 84-59 - με αποτέλεσμα να "πέσει" από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

- Η Φενέρμπαχτσε έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Εσκίσεχιρ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε των ουραγών της TBL με 89-69 , παραμένοντας στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

- Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να κερδίζει στην VTB League, με τη Νίζνι Νόβγκοροντ να είναι το τελευταίο "θύμα" της. Η "ομάδα του στρατού" κέρδισε με 84-59 , βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των αντιπάλων της.

Λαμποράλ Κούτσα - Αναντολού Εφές

- Η Λαμποράλ Κούτσα, εμφανώς κουρασμένη από τα διαδοχικά παιχνίδια "λύγισε" στη Μούρθια από την ομώνυμη ομάδα (93-88)

- Η Αναντολού Εφές έπαιξε... όσο έπρεπε για να κερδίσει την Κόνιασπορ. Το τελικό 74-64 την διατήρησε σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα. Ο Στράτος Περπέρογλου δεν αγωνίστηκε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ