EUROLEAGUE

Οι Κάιλ Χάινς και Έισι Λο στο Sport24.gr

Οι Κάιλ Χάινς και Έισι Λο στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο και ο Κάιλ Χάινς μίλησαν στο Sport24.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ριμπάουντ που πήρε (video).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αναντόλου Εφές με 67-62 και έκανε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών με φόντο το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι Πειραιώτες μπροστά σε ένα γεμάτο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πήραν το θετικό αποτέλεσμα που τόσο ήθελαν και πλέον στοχεύουν στο 2-0 για να αξιοποιήσουν την έδρα τους προτού μεταφερθεί η σειρά στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός, πάντως για να καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη χρειάστηκαν τα χέρια του Κάιλ Χάινς, ο οποίος στα 25 δευτερόλεπτα πήρε ένα πολύ σημαντικό επιθετικό ριμπάουντ, με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη να ευστοχεί στη συνέχεια σε δύο βολές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Κάιλ Χάινς, λοιπόν μαζί με τον Έισι Λο μίλησαν στο Sport24.gr για την εμφάνιση της ομάδας τους, η οποία πήρε αυτό που ήθελε και πλέον όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ, έχοντας ως μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στο 2-0.

" Ήταν δυνατό το παιχνίδι. Νομίζω πώς δεν σουτάραμε καλά, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε πάρα πολύ στην έδρας", ήταν τα πρώτα λόγια του Έισι Λο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Προσπαθούμε να τρέχουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις που εμείς θέλουμε στο παιχνίδι μας. Η Εφές είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με γρήγορα γκαρντ, αλλά και εμείς είμαστε πολύ γρήγορη ομάδα. Ελέγξαμε το παιχνίδι πιστεύω και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη αναμέτρηση".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός μίλησε και για το αν ο γρήγορος τρόπος παιχνιδιού διευκολύνει και τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος είναι ευέλικτος και... ξεγλιστράει από τους αντίπαλος ψηλούς. " Είμαστε γρήγοροι και προσπαθούμε, όπως είπα να βγάζουμε τις φάσεις που θέλουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πηγαίνουμε βήμα - βήμα".

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι, ο Λο τόνισε: " Θα πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με την Εφές στο ΣΕΦ, με στόχο το 2-0 στη σειρά. Δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το μπρέικ". Τέλος μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βοήθησε τους "ερυθρόλευκους" να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα: " Η βοήθεια του κόσμου μας είναι πολύ σημαντική. Με την βοήθεια τους μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η Εφές είναι σκληρή ομάδα και σίγουρα ο κόσμος να δίνει δύναμη να συνεχίσουμε".

Ο Κάιλ Χάινς από την πλευρά του ήταν και εκείνος εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε το 1-0 στη σειρά απέναντι στην Εφές. Ο σέντερ των Πειραιωτών, πάντως τόνισε πώς οι Τούρκοι θα παρουσιαστούν σίγουρα καλύτεροι στο δεύτερο ματς, καθώς δεν γίνεται να έχουν πάλι, όπως μας είπε 1/19 τρίποντα...

" Η Εφές είναι πάρα πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε ότι και το δεύτερο παιχνίδι θα έχει πολλές δυσκολίες, καθώς δεν γίνεται η Εφές να παρουσιαστεί χειρότερη, δεν γίνεται να σουτάρει με 1/19 τρίποντα. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για το δεύτερο παιχνίδι", είπε ο Κάιλ Χάινς.

Για τον ρυθμό που ανέβασε ο Ολυμπιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας είπε: " Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνιζόμαστε. Δεν είμαστε η ψηλότερη ομάδα στον κόσμο, αλλά είμαστε σίγουρα γρήγοροι".

Τέλος, αναφέρθηκε στις βολές που έχασε, αλλά και στο κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ που πήρε: " Έχασα τις δύο βολές, όμως δεν ήμουν νευρικός σε καμία περίπτωση απλά απογοητεύτηκα εκεί λίγο γιατί ήθελα να τις βάλω. Πάντως, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Τώρα για το ριμπάουντ, είχα ψηλά κορμιά γύρω μου, είδα τη μπάλα και σηκώθηκα για να την πιάσω. Μπορώ να πω ότι ήμουν και λίγο τυχερός στην συγκεκριμένη φάση, όμως τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ