EUROLEAGUE

Οι τρεις κορυφαίες πεντάδες της EuroLeague

Οι τρεις κορυφαίες πεντάδες της EuroLeague

Η μεγάλη ψηφοφορία του EuroLeague Greece ολοκληρώθηκε. Δείτε ποιοι είναι οι τρεις κορυφαίοι ανά θέση, όπως εσείς τους ψηφίσατε τις τελευταίες μέρες.

Ναι, έχουμε μπει για τα καλά πλέον στους ρυθμούς της νέας EuroLeague. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, μιας και η νέα μορφή της διοργάνωσης δείχνει συναρπαστική στα μάτια μας, όμως η ανυπομονησία είναι μεγάλη, πιο μεγάλη από ποτέ.

Το EuroLeague Greece δημιούργησε το Top 10 για κάθε μία από τις πέντε θέσεις, ζητώντας παράλληλα από τους αναγνώστες να επιλέξουν αυτούς που θεωρούν καλύτερους. Να δημιουργήσουν την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, αυτή που -κατά την άποψή τους- δεν θα είχε αντίπαλο στη φετινή διοργάνωση. Κι όπως αποδείχθηκε, εκ του αποτελέσματος, το ελληνικό κοινό έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στα "προϊόντα" των "αιωνίων". Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι τέσσερις από τους πέντε της πρώτης πεντάδας ανήκουν στους "αιωνίους", με τρεις εξ αυτών να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα!

Αυτός όμως που ξεχώρισε, κερδίζοντας τις περισσότερες ψήφους απ όλους τους παίκτες του poll ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς! Ο πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ο κορυφαίος σε ψήφους μεταξύ των αθλητών, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιώργο Πρίντεζη. Πρόδηλο είναι πως αμφότεροι βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα της EuroLeague. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Παπανικολάου έχασε... στο νήμα τη θέση στην τρίτη καλύτερη πεντάδα, με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να τον προσπερνά για σαράντα μόλις ψήφους!

Παρεμπιπτόντως, το 60% των επιλογών στις τρεις καλύτερες πεντάδες αφορούν παίκτη είτε του Ολυμπιακού είτε του Παναθηναϊκού, δείγμα της... εμπιστοσύνης που υπάρχει στα "προϊόντα" των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις τρεις καλύτερες πεντάδες, όπως εσείς τις διαμορφώσατε:

1. Μίλος Τεόντοσιτς, Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης.

2. Νικ Καλάθης, Νάντο Ντε Κολό, Σόνι Ουίμς, Τζέιμς Γκιστ, Πάτρικ Γιανγκ.

3. Ντάνιελ Χάκετ, Νίκος Παππάς, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Άντονι Ράντολφ, Κάιλ Χάινς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ