EUROLEAGUE

Οι τελειομανείς της EuroLeague

Οι τελειομανείς της EuroLeague

Η EuroLeague ΤV ζήτησε από τους παίκτες της διοργάνωσης να αποκαλύψουν τον τελειομανή της ομάδας τους, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη σχετική λίστα. Ψήφισαν... ΗΠΑ οι Νικ Καλάθης και Ματ Λοτζέσκι.

Μία ακόμη εβδομάδα, μία ακόμη παραγωγή της EuroLeague TV, στην οποία ζητά να μάθει κάτι απ όσα γίνονται στα αποδυτήρια των ομάδων της διοργάνωσης. Αυτή τη φορά η ερώτηση είχε να κάνει με τους τελειομανείς κάθε ομάδας, αυτούς που θέλουν τα πάντα να λειτουργούν άψογα, να είναι αψεγάδιαστα και να μην αλλάζουν στο ελάχιστο από την κατάσταση που πρέπει να είναι.

Ποιον επέλεξαν οι "αιώνιοι"; Τον Κέι Σι Ρίβερς και τον Έρικ Γκριν, με τους Νικ Καλάθη και Ματ Λοτζέσκι να κατονομάζουν τους ξένους συμπαίκτες τους ως αυτούς που δεν μπορούν να λειτουργήσουν, αν δεν είναι όλα στην εντέλεια. Υπήρχαν κι αυτοί βέβαια που επέλεξαν τον προπονητή τους, όπως ο Ντάνιελ Τάις και ο Μεμέτ Γιαγκμούρ, που εξήγησαν γιατί ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχουν τον συγκεκριμένο "τίτλο".

Όσο για τη Φενέρμπαχτσε, πάλι καλά που υπάρχει ο Κώστας Σλούκας. Όπως εξήγησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο διεθνής γκαρντ είναι ο ορισμός του τελειομανούς, βάσει του πως λειτουργεί εντός της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ