EUROLEAGUE

Οι σταρ της Euroleague τρελαίνονται για video games

Οι σταρ της Euroleague τρελαίνονται για video games

Η Euroleague TV ζήτησε από τους παίκτες των ομάδων να κατονομάσουν τον συμπαίκτη τους που περνάει τις περισσότερες ώρες παίζοντας video games (VIDEO).

Μπορεί να είναι επαγγελματίες και να έχουν ως αποστολή να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, αλλά δεν παύουν να νιώθουν... παιδιά. Ή κάπως έτσι. Οι σταρ της Euroleague περνούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους στις παιχνιδομηχανές, με την Euroleague TV να ζητά από κάποιους εξ αυτών να κατονομάσουν τον συμπαίκτη τους που είναι πιο πωρωμένος απ όλους.

Για παράδειγμα, ο Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Τζαμόν Λούκας Γκόρντον της Νταρουσάφακα παραδέχθηκαν το πάθος τους για τα video games, με τον Τζέιμς Ογκούστιν να αναφέρει πως " εγώ παίζω πιο πολύ", με την υποσημείωση όμως πως " ο Πέτερι Κόπονεν είναι μακράν ο καλύτερος στο FIFA".

Από την Μπαρτσελόνα, ο Άλεξ Αμπρίνες είναι ο πλέον σεσημασμένος video gamer, την ώρα που ο Γιαν Βέσελι δεν παρέλειψε να κατονομάσει τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ως τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε που " παίζει διαρκώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου", όταν η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε αποστολή στο εξωτερικό.

Όσο για την Αναντολού Εφές; Ο Εμιρκάν Κοσούτ (από τους νεότερους ηλικιακά παίκτες) έχει ιδιαίτερο πάθος για τις κονσόλες, με τον Τσεντί Οσμάν να αποκαλύπτει πως ο 21χρονος σέντερ " είναι τρελός με αυτά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ