EUROLEAGUE

Οι GMs της ΕuroLeague "φοβούνται" ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ολυμπιακό

Οι GMs της ΕuroLeague "φοβούνται" ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Οι General Managers των ομάδων της EuroLeague κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτήσεων κι έχρισαν φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο στο Final Four την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό, ενώ ψηλά στις προβλέψεις τους είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Η "μάχη" της EuroLeague συνεχίζεται, αλλά ύστερα από την συμπλήρωση 16 αγωνιστικών στην κανονική περίοδο το δείγμα για να προβλέψεις το τι θα συμβεί στη διοργάνωση, είναι ικανοποιητικό.

Η EuroLeague, όπως έχει πράξει κι άλλες φορές στο παρελθόν, ζήτησε από τους General Managers των ομάδων να πάρουν θέση για όσα έχουν μέχρι στιγμής συμβεί, αλλά και να κάνουν τις προβλέψεις για το ποιες ομάδες θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για τo Final Four.

Οι GMs συμφώνησαν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (100%) και η Φενέρμπαχτσε (100%) θα δώσουν το "παρών" στο Final Four, ενώ ο Ολυμπιακός (93,33%) άγγιξε το απόλυτο και ήρθε τρίτος στις προβλέψεις τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης (53,33%), σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γκάλοπ, είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods με ποσοστό 46,67%.

Επίσης, ο ο Ολυμπιακός (12,5%) θεωρείται ως η τρίτη πιο σκληροτράχηλη ομάδα πίσω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (43,75%) και την Φενέρμπαχτσε (25%), ενώ στη... μάχη των πάγκων, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με την Ζάλγκιρις (75%), όμως, να ψηφίζεται ως η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης (31,25%) ψηφίστηκε ως η πιο απολαυστική ομάδα για να παρακολουθείς αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18,75%).

Ποιες ομάδες θα βρεθούν στο Final Four;

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 100%

Φενέρμπαχτσε 100%

Ολυμπιακός 93.33%

Ρεάλ Μαδρίτης 53,33%

Παναθηναϊκός 46,67%

Ποια ομάδα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος;

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 43,75%

Φενέρμπαχτσε 25%

Ολυμπιακός 12,5%

Ποια ομάδα είναι πιο απολαυστική να παρακολουθείς;

Ρεάλ Μαδρίτης 31,25%

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 18,75 %

Ποια ομάδα αποτελεί την έκπληξη της σεζόν;

Ζάλγκιρις 75%

Ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής;

Ζέλικο Ομπράντοβιτς 56,25%

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους 25%

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ