EUROLEAGUE

Οι διαιτητές του Final Four της Κωνσταντινούπολης

Οι διαιτητές του Final Four της Κωνσταντινούπολης
2017 EUROLEAGUE BASKETBALL

Η EuroLeague ανακοίνωσε τους οκτώ διαιτητές του Final Four, στους οποίους δεν συγκαταλέγεται κάποια από τις ελληνικές "σφυρίχτρες".

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του Final Four, η EuroLeague ανακοίνωσε τους οκτώ διαιτητές που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη για να σφυρίξουν τα τέσσερα παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε.

Εν αντιθέσει μάλιστα με τα προηγούμενα χρόνια, αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει κάποια ελληνική "σφυρίχτρα" στο Sinan Erdem. Οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) είναι οι οκτώ "εκλεκτοί" της EuroLeague για το Final Four.

Όλοι τους έχουν ξανασφυρίξει σε Final Four, όπερ και σημαίνει πως είναι έμπειροι και γνωρίζουν πως να διαχειριστούν τις καταστάσεις που θα διαμορφωθούν στην Κωνσταντινούπολη. Οι "μαθουσάλες" των Final Four είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Μπόρις Ρίζικ, που θα βρεθούν για έβδομη φορά στην καριέρα τους σε τέτοιους αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ