EUROLEAGUE

Οι αριθμοί της 30ής αγωνιστικής

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Από την ανατροπή του Παναθηναϊκού, μέχρι την ιστορική επίδοση του Ναβάρο και το "καυτό" δεκάλεπτο του Κάρολ, αυτοί είναι οι αριθμοί που ξεχώρισαν από την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (VIDEO).

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε με μερικές εντυπωσιακές στατιστικές επιδόσεις στην EuroLeague. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγινε ο πρώτος παίκτης που έσπασε το “φράγμα” των 4.000 θέσεων, ο Τζέισι Κάρολ έβαλε 20 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, ενώ ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε διαφορά 13 πόντων και νίκησε με +20 στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι!

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι ήταν οι πέντε αριθμοί που ξεχώρισαν από την 30ή αγωνιστική και δείτε ακολούθως το video που ετοίμασε η EuroLeague.

4.000

Οι πόντοι που συμπλήρωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην EuroLeague. Ουδείς άλλος παίκτης στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης (από το 2000 και μετά) έχει σημειώσει περισσότερους.

22

Οι πόντοι που σημείωσε ο Μπραντ Γουόναμεϊκερ στη νίκη της Νταρουσάφακα επί του Ερυθρού Αστέρα, ένα αποτέλεσμα που χάρισε στην τουρκική ομάδα την πρόκριση στους “8” της EuroLeague.

20

Τόσους πόντους σημείωσε ο Τζέισι Κάρολ στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός γκαρντ ευστόχησε και σε έξι τρίποντα.

13

Η διαφορά που ανέτρεψε ο Παναθηναϊκός για να νικήσει τη Μακάμπι με +20 και να κατακτήσει την τέταρτη θέση της κατάταξης.

12

Ο αριθμός των πόντων που πέτυχε στη σειρά ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο τέλος της τέταρτης περιόδου και στο ξεκίνημα της παράτασης του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ