EUROLEAGUE

Οι αριθμοί της 25ης αγωνιστικής

Οι αριθμοί της 25ης αγωνιστικής

Τα πέντε στατιστικά που ξεχώρισε η EuroLeague από τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς επίσης και η "Mini-Movie" και το "Slowdown" της 25ης αγωνιστικής.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάμπεργκ, η Μπαρτσελόνα ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς φιλοξενούνται στο video αυτής της εβδομάδας με τους αριθμούς που ξεχώρισαν από τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague. Διαβάστε αναλυτικά ποιες ήταν οι επιδόσεις τους.

119

Αν και διανύει τη χειρότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της στην EuroLeague, η Μακάμπι δημιούργησε ρεκόρ τετραετίας με τους 119 πόντους που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης (Performance Index Rating) της διοργάνωσης.

38

Οι πόντοι που πέτυχε η Ρεάλ στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

37

Ο αριθμός των αμυντικών ριμπάουντ που μάζεψε η Μπάμπεργκ στον αγώνα με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία.

26

Τόσους πόντους έβαλε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπασκόνια. Δηλαδή πάνω από το 1/3 των πόντων της τουρκικής ομάδας.

13

Τα 13 κλεψίματα που έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ούνικς Καζάν αποτελούν την καλύτερη επίδοση των “μπλαουγκράνα” από το 2011 και μετά.

Παρακολουθήστε εν συνεχεία το video που επιμελήθηκε η EuroLeague για τους αριθμούς της 25ης αγωνιστικής, καθώς επίσης και τη Mini-Movie, αλλά και το Slowdown της εβδομάδας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ