EUROLEAGUE

Οι αριθμοί που ξεχώρισαν

Οι αριθμοί που ξεχώρισαν

Από το ρεκόρ της ΤΣΣΚΑ μέχρι την ανατροπή του Ολυμπιακού, αυτοί είναι οι αριθμοί που ξεχώρισαν από τα τρίτα και τα τέταρτα παιχνίδια των προημιτελικών σειρών της EuroLeague (VIDEO).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε κάτι που καμία ομάδα είχε επιδείξει στο παρελθόν στη φάση των Playoffs. Η Φενέρμπαχτσε σημείωσε ρεκόρ τριπόντων στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός πέτυχε τη μεγαλύτερη ανατροπή των φετινών προημιτελικών, με τη νίκη που σημείωσε επί της Αναντολού Εφές.

Διαβάστε αναλυτικά τους πέντε αριθμούς που ξεχώρισε η EuroLeague από τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας:

2010

Από τότε είχε να σημειώσει μία ομάδα δύο εκτός έδρας ήττες σε σειρά Playoffs. Φέτος το έκαναν δύο ομάδες: η Φενέρμπαχτσε (στο ΟΑΚΑ) και η Ρεάλ Μαδρίτης (στην Φολκσβάγκεν Αρένα της Κωνσταντινούπολης).

90,7

Ο μέσος όρος των πόντων που είχε η ΤΣΣΚΑ στη σειρά με τη Μπασκόνια. Ποτέ στο παρελθόν δεν σημείωσε περισσότερους μία ομάδα που έκανε "sweep" (3-0 νίκες).

60

Οι 60 πόντοι που πέτυχε ο Ολυμπιακός στον τρίτο αγώνα με την Αναντολού Εφές είναι οι λιγότεροι που έχουν σημειωθεί σε αγώνα των Playoffs την τελευταία διετία.

25

Τόση είναι η ανατροπή που έκανε ο Ολυμπιακός στον τέταρτο αγώνα με την Αναντολού Εφές, αν συνυπολογίσει κανείς τους 13 πόντους της διαφοράς με την οποία έχανε στο πρώτο ημίχρονο και το +12 με το οποίο κέρδισε το παιχνίδι.

12,3

Τόσα τρίποντα πέτυχε κατά μέσο όρο στη σειρά με τον Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των Playoffs, σε σειρά τριών αγώνων.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ