EUROLEAGUE

Οι αήττητες, ο Σαβάνοβιτς και ο Ολυμπιακός

Οι αήττητες, ο Σαβάνοβιτς και ο Ολυμπιακός

Η Φενέρ πήρε το ντέρμπι με τη Ρεάλ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και η Μάλαγα συνεχίζουν αήττητες στη regular season ενώ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαίο "διπλό" στο Mediolanum Forum του Μιλάνου.

Το Euroleague Greece παρουσιάζει τον απολογισμό των πεπραγμένων των έξι αγώνων που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη διοργάνωση.

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας, η Φενέρ πήρε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Euroleague επί της Ρεάλ, επικρατώντας στην Ulker Sports Arena με 77-66 . Κορυφαίοι οι Ούντο και Ντατόμε. Καθοριστικός ο Σλούκας στην τελευταία περίοδο.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικός μόνο στη πρώτη περίοδο της αναμέτρησης με τη Χίμκι. Για την ακρίβεια, οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 10-17 στο 8' αλλά στη συνέχεια υπέστησαν αγωνιστική καθίζηση. Οι Ρώσοι επικράτησαν με το επιβλητικό 91-63 .

Η Μάλαγα βελτίωσε το ρεκόρ της στον Δ' όμιλο της Euroleague επικρατώντας της Νταρουσάφακα με 81-69 . Έτσι η ομάδα του Τζοάν Πλάθα έκανε το 3-0 στη διοργάνωση και πλέον μοιράζεται την κορυφή του γκρουπ μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα κυνηγάει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της (5-0) που σημειώθηκε τη σεζόν 2009-10.

Η Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει να πορεύεται αήττητη στην Euroleague, καθώς τελευταίο της "θύμα" ήταν η Ζιελόνα Γκόρα, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε με 83-75 .

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Μπάγερν στο 76-61 επί της Στρασμπούρ. Τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους (2/2 βολ., 5/9 δίπ., 2/4 τρίπ.), 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 3 λάθη και 1 ασίστ σε 27'16" οδηγώντας την ομάδα του στη δεύτερη νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι στο Μιλάνο με σκορ 66-71 , δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος. Μεγάλο σουτ από τον Σπανούλη στα 55'' πριν το τέλος, σπουδαίο παιχνίδι από τους Γιανγκ (18π, 4ρ) και Πρίντεζη (16π, 6ρ).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ