EUROLEAGUE

Σπουδαίες νίκες για Ούνικς Καζάν και Λαμποράλ Κούτσα

Σπουδαίες νίκες για Ούνικς Καζάν και Λαμποράλ Κούτσα

Η Ούνικς Καζάν πέτυχε τη νίκη της ημέρας, επικρατώνταςμέσα στην Μαδρίτη, ενώ "ζωντανή" στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Λαμποράλ Κούτσα, που ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα στην Euroleague

Οι Σέρβοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν της Νεπτούνας με 79-62, ενώ η Φενέρμπαχτσε συνέτριψε την Τουρόφ με 89-74. Αμφότερες έκαναν βήμα πρόκρισης. "Σαρωτική" ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Τελ Αβίβ (84-61). Σπουδαία νίκη για την Άλμπα Βερολίνου, χάρη σε buzzer beater του Ρέντινγκ. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Ούνικς Καζάν, που πέρασε από την Μαδρίτη (85-75 την Ρεάλ Μαδρίτης).

Η Νεπτούνας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο τον Ερυθρό Αστέρα, όμως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καταιγιστικοί στην επανάληψη και επικράτησαν με 79-62 , κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (24 πόντοι με 11/13 δίποντα, 12 ριμπάουντ).

Η Φενέρμπαχτσε δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Τουρόφ να διεκδικήσει κάτι στην Ulker Sports Arena ( 89-74 ). Πέντε παίκτες του Ομπράντοβιτς τελείωσαν διψήφιοι.

Ο Ουίμς ανέλαβε την εκκίνηση (13π. σε 8.30'') και οι ψηλοί της ΤΣΣΚΑ το υπόλοιπο ματς, έως το 61-84 επί της Μακάμπι, στη Nokia Arena. Οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν με επί μέρους 25-15.

Στην Ισπανία, η Ουνικάχα κέρδισε με τρίποντο σε νεκρό χρόνο. Στη Γερμανία, ήταν σειρά της Άλμπα να επικρατήσει στο φινάλε ( 79-78 ). Θύτης ο Ρέντινγκ με λέι απ στα 0.2'' πριν το τέλος.

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε η Ούνιξ Καζάν που "άλωσε" με 85-75 την Μαδρίτη βάζοντας τέλος στα 15 σερί νικηφόρα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της Ρεάλ. Στο γήπεδο ήταν κι ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Στην χειρότερη φετινή εμφάνιση στην Euroleague ηττήθηκε από την Λαμποράλ Κούτσα ( 89-70 ), όντας πολύ άστοχος στα σουτ τριών πόντων (3/19). Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ