EUROLEAGUE

Ο Ζήσης έδωσε συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στο Final Four

Ο Ζήσης έδωσε συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στο Final Four

O Νίκος Ζήσης δεν ξέχασε το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε, δίνοντάς της μέσω twitter συγχαρητήρια για την πρόκρισή της στο Final Four σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Η Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε δίκαια στο Final Four, αποκλείοντας με 3-0 νίκες τον Παναθηναϊκό Superfoods στα playoffs της EuroLeague, παρά το γεγονός ότι είχε μειονέκτημα έδρας.

Λίγο αργότερα, λοιπόν, ο Νίκος Ζήσης έδωσε συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια Τουρκίας για την πρόκριση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, γράφοντας συγκεκριμένα "ταγκάροντας" τους Γιαν Βέσελι, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Λουίτζι Ντατόμε και Πέρο Άντιτς: " Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε για μία ακόμα πρόκριση στο Final Four. Το αξίζατε".

Ο λόγος του post του Ζήση βέβαια δεν είναι ότι ξαφνικά έγινε ανθέλληνας. Απλώς ο διεθνής γκαρντ δεν ξέχασε το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014/15, όταν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε συμβάλει κι αυτός στα μέγιστα τότε στην πρώτη παρουσία της ομάδας σε Final Four της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ