EUROLEAGUE

Ο συγκλονιστικός Πρίντεζης MVP της 6ης αγωνιστικής

Ο συγκλονιστικός Πρίντεζης MVP της 6ης αγωνιστικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στην Χίμκι, κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους (30π) και ranking (37) και η Euroleague τον ανέδειξε ως τον μεγάλο MVP της 6ης αγωνιστικής του TOP-16.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ο μεγάλος MVP της 6ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση, επιστρέφοντας στις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις, αποδεικνύοντας το γιατί οι "General Manager" της διοργάνωσης τον ανέδειξαν πρόσφατα στο κορυφαίο "4άρι" της διοργάνωσης.

O Γιώργος Πρίντεζης έκανε ρεκόρ καριέρας σε επίθεση και ranking στην Euroleague κόντρα στην Χίμκι. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, μετρώντας 9/13 δίποντα και 3/5 τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας καταπληκτική δουλειά στην επίθεση, δίνοντας τεράστια ώθηση στην ομάδα του στο σκορ (τόσο στο σετ-παιχνίδι, όσο και σε καταστάσεις αιφνιδιασμού), ενώ άγγιξε και το νταμπλ-νταμπλ μαζεύοντας 9 ριμπάουντ.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας 16 πόντους και οδήγησε την ομάδα του σε μία πολύτιμη νίκη, σε ένα κρίσιμο ματς, πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση. Το σύστημα αξιολόγησης της Euroleague τον βαθμολόγησε με "37", την μεγαλύτερη που πήρε παίκτης στην 6η αγωνιστική του TOP-16.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ