EUROLEAGUE

Ο Σίνγκλετον κόβει, ο Καλάθης πασάρει

Ο Σίνγκλετον κόβει, ο Καλάθης πασάρει

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Κρις Σίνγκλετον και ο Νικ Καλάθης, συμπεριλήφθηκαν στις καλύτερες φάσεις από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague (VIDEOS).

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε με την εμφάνιση του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο τη δουλειά του την έκανε. Πήρε τη νίκη και συνεχίζει. Σε κάποιες φάσεις, δε, προσέφερε και άφθονο θέαμα, με πρώτο και καλύτερο τον Τζέιμς Σίνγκλετον, ο οποίος έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με την πράσινη φανέλα, καθώς και το πιο εντυπωσιακό μπλοκ που είδαμε στα πέντε χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague.

Στα videos που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κορυφαίες φάσεις...

Ο Σίλι νόμιζε ότι θα έχει ένα εύκολο λέι-απ. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Κρις Σίνγκλετον, που τον έκοψε και έκανε το μπλοκ της βραδιάς.

Όταν ο Νικ Καλάθης έχει χώρο στο ανοιχτό γήπεδο, είναι δύσκολο να αποφύγεις το καλάθι. Ο διεθνής γκαρντ έδωσε την ασίστ της βραδιάς.

Ουπς, ο Κιθ Λάνγκφορντ το έκανε ξανά! Άλλο ένα μεγάλο καλάθια από τον Αμερικανό γκαρντ της Ούνικς, άλλο ένα play of the night.

Καρφώματα έγιναν πολλά στα χθεσινά παιχνίδια. Σαν του Μάρκους Σλότερ κανένα!

Τα 13/19 τρίποντα που είχε η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο... έβγαλαν μάτια στο χθεσινό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Παράλληλα όμως δημιούργησε και νέο ρεκόρ πόντων ομάδας με τους 105 που σημείωσε. Μέχρι χθες το ρεκόρ της ιταλικής ομάδας ήταν οι 102 πόντοι που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Μπάμπεργκ, αλλά έπειτα από δύο παρατάσεις.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ