EUROLEAGUE

"Ο Προμηθέας είναι ομάδα με φιλοδοξίες"

"Ο Προμηθέας είναι ομάδα με φιλοδοξίες"

Ο Προμηθέας Πατρών πήρε ιστορική νίκη στο πρώτο του ματς στο Adidas Next Gen EuroLeague κι ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης τόνισε πως η ομάδα έχει φιλοδοξίες κι ένα μεγάλο πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα.

Ιστορική ήταν η χθεσινή (05/01) ημέρα για τον Προμηθέα Πατρών , που επικράτησε της Ουνικάχα στο πρώτο του ματς στο Adidas Next Gen EuroLeague. Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης σχολίασε τη σημασία του συγκεκριμένου αποτελέσματος κι αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που "τρέχει" η ομάδα σε όλη την Ελλάδα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε περήφανοι, είναι το πρώτο μου ματς στη διοργάνωση. Ήταν σκληρό ματς, δείξαμε χαρακτήρα. Αλλά οκ, είναι ένα ματς. Προχωράμε. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια που θέλουμε να νικήσουμε. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με της ομάδας. Είναι καλή ομάδα με φιλοδοξίες, συνεχίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό πως νικήσαμε στο πρώτο μας ματς. Είναι νέα η ομάδα, με φιλοδοξίες. Έχουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα με παιδιά από όλη την Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό και προχωράμε γιατί οι στόχοι είναι υψηλοί. Στα επόμενα ματς θέλουμε μόνο νίκες, τίποτα άλλο", δήλωσε ο νεαρός γκαρντ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ