EUROLEAGUE

Ο MVP Καλάθης "τρέλανε" τον Μάριο Χεζόνια!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΓΚΙΣΤ(Α) ΚΑΛΑΘΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΓΚΙΣΤ(Α) ΚΑΛΑΘΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Νικ Καλάθη στην Κωνσταντινούπολη του έδωσε το βραβείο του MVP της όγδοης αγωνιστικής και ξετρέλανε τον Μάριο Χεζόνια που λατρεύει τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριο Χεζόνια είχε δηλώσει στο NBA Greece οπαδός του Παναθηναϊκού. Παρακολουθεί σχεδόν όλους τους αγώνες των πρασίνων στη EuroLeague, όμως φαίνεται πως δεν είδε τη χθεσινή τους νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

Βλέπετε, το βράδυ της Παρασκευής έβαλε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφία με τα στατιστικά του Νικ Καλάθη στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές και όπως θα καταλάβετε, ήταν εντυπωσιασμένος από το triple-double που "γλίστρησε" για άλλη μία φορά από τα χέρια του πολύπειρου πόιντ γκαρντ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Καλάθης έπαιξε 36 λεπτά, σκόραρε 29 πόντους με 7/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 6/8 βολές, μαζί με 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη που του έδωσαν 42 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο MVP Καλάθης "τρέλανε" τον Μάριο Χεζόνια!
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ