EUROLEAGUE

Ο Μπερτομέου αποκάλυψε το φαβορί για είσοδο στη EuroLeague το 2019

Ο Μπερτομέου αποκάλυψε το φαβορί για είσοδο στη EuroLeague το 2019

Ποια είναι η ομάδα που αναμένεται να μπει στη EuroLeague τη σεζόν 2019/20; Ο Ζόρντι Μπερτομέου έκανε την αποκάλυψη και παραδέχθηκε πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μία από τις προτεραιότητές του.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στο φινάλε του 2017, όμως υπάρχουν αρκετές ομάδες που σκέφτονται ήδη το 2019. Τότε, βλέπετε, η EuroLeague θα υποδεχθεί δυο νέες ομάδες στο πρωτάθλημά της, με τον Ζόρντι Μπερτομέου να αποκαλύπτει το πρώτο φαβορί για να πάρει μία από τις θέσεις που θα "ανοίξουν".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες τη Λυών και παραδέχθηκε πως ένας από τους συλλόγους που βρίσκονται στη συζήτηση, είναι η Βιλερμπάν. Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ έχει ένα εξαιρετικό γήπεδο και ένα αφεντικό (Tony Parker) που έχει όραμα να την δει ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης.

" Η είσοδος της Βιλερμπάν στη EuroLeague είναι μία από τις προτεραιότητές μας, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τη σεζόν 2019/20", δήλωσε ο Μπερτομέου σε συνέντευξή του στην ιστοσελία LeProgres.fr, την ώρα που ο Parker έλεγε στην Equipe πως στόχος του είναι να αποδείξει άμεσα στη EuroLeague ότι ο σύλλογός του αξίζει μία wild card μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ