EUROLEAGUE

Ο Ίβκοβιτς βλέπει Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ στον τελικό

Ο Ίβκοβιτς βλέπει Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ στον τελικό
EUROKINISSI

O Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε τις προβλέψεις για το Final Four της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στην προημιτελική σειρά του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος "One Team" της EuroLeague και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις "μάχες" του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις, ενώ έκανε και τις προβλέψεις για το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης.

"Η Ζάλγκιρις είναι σίγουρα η έκπληξη της EuroLεague. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έκανε συχνά συγκρίσεις των μπάτζετ. Έχουν ένα από τα μικρότερα μπάτζετ, αλλά κατά την γνώμη μου ήταν η καλύτερη ομάδα. Ο Γιασικεβίτσιους είναι ένα ανερχόμενο όνομα στην προπονητική", είπε ο "Ντούντα" και πρόσθεσε:

"Ήμουν παρών στα δύο πρώτα παιχνίδια στην Αθήνα και λυπάμαι πολύ. Αυτή η γενιά του Ολυμπιακού έχει δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από τότε που τους μάζεψα, το 2010, έχουν κατακτήσει δύο φορές την EuroLeague. Το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ο χαρακτήρας και περίμενα να το δω σε ένα από τα δύο παιχνίδια στο Κάουνας, αλλά η Ζάλγκιρις με το καλό της παιχνίδι δεν το επέτρεψε".

Όσον αφορά στο ποιες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό του Final Four, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέφερε πως " είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις, αλλά σίγουρα υπάρχουν φαβορί και συμπάθειες. Δεν θέλω να τους φορτώσω με το άγχος του φαβορί, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να περιμένουμε έναν τελικό μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως το 2016".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ