EUROLEAGUE

Ο Γιουλ είδε το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Ο Γιουλ είδε το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Με μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Σέρχιο Γιουλ γνωστοποίησε στον κόσμο ότι χθες (20/4) το βράδυ παρακολουθούσε το Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Σέρχιο Γιουλ είναι ένα... basketball junkie! Ακόμα και τις λίγες στιγμές χαλάρωσης που έχει ανάμεσα στα παιχνίδια δεν χάνει τον χρόνο του, παρακολουθώντας μπάσκετ! Και το απέδειξε αυτό (και) χθες (20/4) το βράδυ.

Ο Ισπανός γκαρντ λοιπόν "ανέβασε" μία φωτογραφία στο Instagram, όπου έδειχνε την τηλεόρασή του, στην οποία εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε το Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε, στην ήττα των "πράσινων" με 80-75 . Βέβαια, καλό είναι να αναφερθεί ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ - Νταρουσάφακα.

Ο Γιουλ είδε το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Από σήμερα (21/4) βέβαια ο Ισπανός εστιάζει εκ νέου στην ομάδα του, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Νταρουσάφακα (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και το ΝΒΑ Greece) στο Game 2 της δικής τους σειράς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ