EUROLEAGUE

Ο Γιασικεβίτσιους την "είπε" στον Μπαρτζώκα για τον... Χάνεϊκατ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση του Τάιλερ Χάνεϊκατ να σουτάρει για τρεις στο τέλος του αγώνα έφερε τον εκνευρισμό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος την "είπε" στον Γιώργο Μπαρτζώκα για την κίνηση του παίκτη του.

Η Χίμκι πήρε μία από τις σημαντικότερες νίκες της χρονιάς απέναντι στη Ζάλγκιρις ( 84-74 ), παρότι βρέθηκε στο -15 (26-11) λίγο πριν από το τέλος της α' περιόδου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε εντυπωσιακή ανατροπή και έφτασε σε νίκη με διψήφιο προβάδισμα, λόγω του τριπόντου που έβαλε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ λίγο πριν από το τέλος.

Ένα σουτ που έφερε τον έντονο εκνευρισμό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν δίστασε να την "πει" στον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς των προπονητών μετά το φινάλε του αγώνα. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας ζήτησε αρχικά συγγνώμη για την κίνηση του παίκτη του, ο "Σάρας" όμως συνέχισε να... μιλάει, με αποτέλεσμα να εισπράξει τις ανάλογες απαντήσεις. Η κατάσταση δεν ξέφυγε πάντως περισσότερο.

Μέσα σε όλα, ο Εντγκάρας Ουλανόβας ζήτησε κι αυτός τον λόγο από τον Τάιλερ Χάνεϊκατ, με τον Παούλιους Γιανκούνας να επεμβαίνει και να απομακρύνει τον συμπαίκτη του. Στο τέλος, ο φόργουορντ της Χίμκι ζήτησε συγγνώμη από τον αρχηγό της Ζάλγκιρις, δίχως κι εκεί να μεγαλώσει η εστία έντασης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ