EUROLEAGUE

Ο Γιασικεβίτσιους και οι τεχνικές ποινές

Ο Γιασικεβίτσιους και οι τεχνικές ποινές

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έκανε επική δήλωση για τις τεχνικές ποινές που έχει δεχθεί από τους διαιτητές σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Όταν ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους ήταν παίκτης είχε εκρηκτικό χαρακτήρα. Τον ίδιο χαρακτήρα λοιπόν έχει φέρει και τώρα που κάθεται πλέον στην άκρη του πάγκου της Ζαλγκίρις Κάουνας. Και πληρώνει τις συνέπειες. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο Λιθουανός τεχνικός χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον τελευταίο αγώνα της Ζαλγκίρις με αντίπαλο την Βιτάουτας (νίκη με 79-66). Που το περίεργο θα πει κάποιος. Το περίεργο είναι ότι αυτή ήταν η τρίτη τεχνική ποινή που χρεώθηκε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δείγμα ότι μάλλον δε μπορεί πάντα να ελέγξει τα νεύρα του κατά την διάρκεια του αγώνα. Το χειρότερο βέβαια για αυτόν είναι ότι στο Λιθουανικό Πρωτάθλημα όποιος χρεώνεται με τεχνική ποινή χρεώνεται με πρόστιμο.

Όταν λοιπόν ο Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, προσπάθησε να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα, κάνοντας μία επική δήλωση: " Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις των διαιτητών επειδή έχω ήδη τιμωρηθεί και δεν θέλω να μειώσω ακόμα περισσότερο το οικογενειακό μπάτζετ"! Στην συνέχεια πάντως δήλωσε πιο σοβαρά ότι " δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις των διαιτητών δημόσια. Αν δε μου αρέσει κάτι έχω το δικαίωμα να το σχολιάσω εκείνη την ώρα. Πιθανόν οι διαιτητές να θεωρούν ότι το κάνω με λάθος τρόπο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ