EUROLEAGUE

Ο Φώτσης "δίνει" τους συμπαίκτες του για τις μαγειρικές τους (αν)ικανότητες

Ο Φώτσης "δίνει" τους συμπαίκτες του για τις μαγειρικές τους (αν)ικανότητες

Η Euroleague TV ζήτησε από τους παίκτες να κατονομάσουν τον καλύτερο μάγειρα της ομάδας τους, με τον Αντώνη Φώτση να "δίνει" τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις μαγειρικές τους (αν)ικανότητες. Δείτε το video.

Ποιος μαγειρεύει καλύτερα στην ομάδα; Αυτό ήταν το ερώτημα που έθεσε η Euroleague TV στους παίκτες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με σκοπό να ανακαλύψει αυτούς που -εναλλακτικά- θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα ως σεφ. Οι απαντήσεις που εισέπραξε πάντως δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ελπίδες, με τον Αντώνη Φώτση να είναι ένας εξ αυτών που φρόντισαν να καταστήσουν σαφές από την αρχή πως οι συμπαίκτες του... δεν το έχουν.

" Δε νομίζω ότι κάποιο από τα παιδιά είναι καλός μάγειρας", είπε αρχικά για να εξηγήσει πως " το λέω αυτό γιατί ουδείς ξέρει να φτιάχνει κάτι". Όσο απλό κι αν είναι αυτό. Από την άλλη, ο Τόμας Σατοράνσκι της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε πως " σίγουρα δεν είμαι εγώ", με τον Τζέισι Κάρολ να αλλάζει λίγο το ύφος της συζήτησης και να επισημαίνει πως " περιμένω να μαγειρέψει κάποιος από τους συμπαίκτες μου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Η γυναίκα μου θα έλεγα πως είναι η καλύτερη μαγείρισσα, γι αυτό πολλές φορές καλώ τα παιδιά στο σπίτι να φάμε όλοι μαζί".

Ο Φώτσης "δίνει" τους συμπαίκτες του για τις μαγειρικές τους (αν)ικανότητες

Αν τώρα αναρωτιέστε για το τι γίνεται στη Χίμκι, ο Τζέιμς Ογκούστιν αποκάλυψε πως " ο Πέτερι (Κόπονεν) κάνει πολλά ιταλικά γεύματα, του αρέσει πολύ. Φτιάχνει διαρκώς μακαρόνια και κάτι άλλο με γαρίδες". Τέλος, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας υπέθεσε πως " είναι ο Έντουιν Τζάκσον. Δεν ξέρω γιατί, αλλά επειδή είναι Γάλλος υποθέτω πως θα ξέρει να φτιάχνει κάποιο πιάτο με... βάτραχους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ