EUROLEAGUE

Ο "άθλος" των Βάσκων!

Ο "άθλος" των Βάσκων!

Το σπουδαίο "διπλό" της Μπασκόνια μέσα στη Μαδρίτη ήταν η είδηση της χθεσινής βραδιάς. Δείτε πώς τα κατάφεραν οι Βάσκοι, παρέα με τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς.

Η Μπασκόνια παρατάχθηκε χωρίς τους Αντρέα Μπαρνιάνι και Ρόντριγκ Μπουμπουά στη Μαδρίτη, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν την έκπληξη και να αποδράσουν με το "διπλό" από την καυτή έδρα της Ρεάλ!

Απολύτως λογικά λοιπόν, η EuroLeague επέλεξε το συγκεκριμένο γεγονός ως το Nightly Notable της χθεσινής βραδιάς, σε μία ακόμα απόδειξη του θορύβου που δημιούργησαν οι Βάσκοι.

Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς, όπου πρωταγωνιστούν και δύο παίκτες που πέρασαν από το Ελληνικό Πρωτάθλημα, ο Οθέλο Χάντερ και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Nando De Colo αποδεικνύει ότι εκτός από εξαιρετικός επιθετικός μπορεί να παίξει και άμυνα όταν χρειάζεται, κάνοντας ένα τρομερό κόψιμο στον Γκρέιντζερ.

Tadim Assist of the Night: Ο Οθέλο Χάντερ από την πλευρά του άλλαξε κι αυτό ρόλο και έγινε πασέρ στον αγώνα με την Μπασκόνια!

Dunk of the Night: Ο άλλοτε "πράσινος" Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πάντως έμεινε σε αυτά που ξέρει και μας πρόσφερε το κάρφωμα της βραδιάς.

Play of the Night: Ο Γιάκα Μπλάζιτς από την πλευρά του ήταν υπεύθυνος για το "Play of the night" το οποίο δεν ήταν άλλο φυσικά από το τρίποντο που έκρινε τον τελικό νικητή στην σπουδαία νίκη της Μπασκόνια στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ