EUROLEAGUE

Ο απολογισμός της βραδιάς στην Euroleague

Ο απολογισμός της βραδιάς στην Euroleague

Η Μάλαγα συνεχίζει αήττητη, η Στρασμπούρ... ξέρανε τη Ρεάλ, ο Κώστας Σλούκας ήταν καθοριστικός κόντρα στη Χίμκι ενώ η Μπάμπεργκ, η Καρσίγιακα, ο Παναθηναϊκός και η Τσεντεβίτα συνέχισαν με νίκες στην Euroleague.

Το Euroleague Greece συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τον απολογισμό των πεπραγμένων της 5ης αγωνιστικής στη διοργάνωση. Δείτε αναλυτικά τι έγινε απόψε (13/11) στα γήπεδα της Euroleague.

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας η Ουνικάχα επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 78-86 στο Universal Sports Hall και έκανε το 5-0 στον Δ' όμιλο της Euroleague! Πλέον η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει αήττητη στη διοργάνωση, υποχρεώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην πρώτη εφετινή της ήττα.

Στη Σμύρνη, η Καρσίγιακα επιβλήθηκε της Ζιελόνα Γκόρα με 77-66 και ανέβηκε στο 2-3 στον Γ' όμιλο με κορυφαίο τον Κόλτον Άιβερσον (15π.). Έτσι η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στο TOP-16. Από το 1-4 συνεχίζουν οι Πολωνοί.

Μετά τα "διπλά" σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο, η Τσεντεβίτα επικράτησε της Λαμποράλ Κούτσα με 76-67 στο Ζάγκρεμπ, παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Μπουρούση. Πλέον οι Κροάτες περιμένουν τον Ολυμπιακό στο "Drazen Petrovic Zagreb"(19/11, 20:00).

Η Στρασμπούρ σκόραρε 51 πόντους στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι εν τέλει επικράτησε με 93-86 , πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ! Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Μάρντι Κόλινς, είχε 14 πόντους απέναντι στη "Βασίλισσα" που παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Η Μπάμπεργκ με ένα ξέσπασμα στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα, κατάφερε να περάσει αλώβητη από την Ιταλία κερδίζοντας με 90-73 την Σάσαρι που ακόμα αγνοεί τη νίκη.

Μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα και Ζιελόνα Γκόρα, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν μία εμφατική εντός έδρας νίκη για να "επουλώσει" τις "πληγές" του. Οι "πράσινοι" έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις, για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 91-56 .

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Χίμκι με 88-83 στην Ülker Sports Arena και πλέον φιγουράρει μόνη στην κορυφή του Α' ομίλου με ρεκόρ 4-1. Θετικός ο Κώστας Σλούκας (14 π., 6 ασ.), με καθοριστική συμβολή στο τέλος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ