EUROLEAGUE

Ο Αντετοκούνμπο την τάπα του μήνα στην EuroLeague

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Θανάση Αντετοκούνμπο ανήκει η κορυφή του Μαρτίου με τις καλύτερες τάπες του μήνα, με... θύμα τον Τίμπορ Πλάις. Στο Top 10 βρίσκεται κι ο Κιμ Τιλί (VIDEO).

Η τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Τίμπορ Πλάις βρέθηκε στην κορυφή με τις καλύτερες του Μαρτίου στην EuroLeague. Ο φόργουορντ των "πρασίνων" έκλεισε ταχύτατα σε βοήθεια, απαγορεύοντας στον σέντερ της Βαλένθια να καρφώσει την μπάλα, κι ενώ ήταν έτοιμος να βάλει τους πιο εύκολους πόντους του στη βραδιά.

Η ταχύτητα με την οποία αντέδρασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά και το εντυπωσιακό του άλματός και του συγχρωνισμού του, ήταν δύο στοιχεία που του έδωσαν το Νο1, με τον Ολυμπιακό να έχει επίσης εκπρόσωπο στο Top 10. Πρόκειται για τον Κιμ Τιλί, ο οποίος βρίσκεται στο "9", χάρη στην τάπα που έκανε στον Τζέιμς Γκιστ στο ΟΑΚΑ, στην επανεμφάνισή του στην δράση -μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δείτε το Top 10 του Μαρτίου:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ