EUROLEAGUE

Νίκη με 90-87 για Φενέρ επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Νίκη με 90-87 για Φενέρ επί της Ρεάλ Μαδρίτης
Φενέρμπαχτσε Ρεάλ Μαδρίτης

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την πιο έτοιμη Φενέρμπαχτσε στη Μάλαγα, με σκορ 87-90. Μπόμπι Ντίξον και Λούκα Ντόνσιτς οι κορυφαίοι των δύο ομάδων με 22 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Δύο από τους πολύ σοβαρούς διεκδικητές της Euroleague 2016-17, η Ρεάλ Μαδίτης και η Φενέρμπαχτσε, τέθηκαν αντιμέτωπες στη Μάλαγα σε φιλικό προετοιμασίας, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δείχνει πιο έτοιμη και να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 90-87.

Με απουσίες παρουσιάστηκαν αμφότερες οι ομάδες, καθώς η τούρκικη ομάδα δεν είχε στη διάθεση της τους Μπαρίς Ερσέκ και Λουίτζι Ντατόμε ενώ από το σύνολο του Πάμπλο Λάσο δεν αγωνίστηκαν οι Σέρχιο Γιουλ και ο νεοαποκτηθείς Άλεξ Σουάρεθ.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ωστόσο η Φενέρ με μπροστάρη τον Μπόμπι Ντίξον κέρδισε μια διαφορά μέχρι και 21 πόντων (81-60), με το χρονόμετρο να δείχνει κάτι λιγότερο από οχτώ λεπτά για τη λήξη της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο όμως η "Βασίλισσα" ξεκίνησε την αντεπίθεση της, την οποία όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Σημειωτέον ότι όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης η Ρεάλ έτρεχε ένα σερί 17-2.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο για τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο για τη φετινή σεζόν και με αυτόν τον τρόπο έκαναν το ντεμπούτο τους οι Άντονι Ράντολφ και Οθέλο Χάντερ με τη φανέλα των "μερένγκες". Ο Ντόντεϊ Ντρέιπερ επίσης φόρεσε τη βασίλισσα στο στήθος μετά από ένα χρόνο.

Για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ισπανικού εδάφους, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη επί της Μάλαγα μια μέρα πριν. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Κωνσταντινούπολης κατέκτησε το κύπελλο του τουρνουά, στο πλαίσιο του οποίου διεξήχθησαν οι προαναφερθείσες αναμετρήσεις.

Δεκάλεπτα: 20-22, 45-47, 58-74, 87-90

Ρεάλ Μαδρίτης: Ράντολφ 12 (1), Ντρέιπερ 6 (2), Φερνάντεθ 3, Νοσιόνι 9 (3), Ντόνσιτς 19 (2), Μασιούλις, Ρέγιες 4, Αγιόν 7, Κάρολ 11 (1), Χάντερ 2, Τόμπκινς 8 (2), Τέιλορ 6.

Φενέρμπαχτσε: Ούντο 9, Μαχμούτογλου, Άντιτς 7 (1), Μπογκντάνοβιτς 14 (2 τρ., 6 ασ.), Σλούκας 9 (1 τρ., 7 ασ.), Άρνια, Νουνάλι 7 (1), Βέσελι 13, Κάλινιτς 9 (1), Ντίξον 22 (5), Ντουβέριογλου

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ