EUROLEAGUE

Νίκες για Μπάμπεργκ και Γαλατά

Νίκες για Μπάμπεργκ και Γαλατά

Η Μπάμπεργκ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Στρασμπούρ με 84-70 στο πρώτο, χρονικά παιχνίδι της φετινής Euroleague ενώ η Γαλατάσαραϊ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην Φλωρεντία επί της Σιένα με 75-84.

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Euroleague η Μπάμπεργκ (84-70 τη Στρασμπούρ) και η Γαλατάσαραϊ (75-84 τη Σιένα).

Οι Γερμανοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague έπειτα από 14 συνεχόμενες ήττες στο περσινό TOP-16 της διοργάνωσης, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον Β' όμιλο.

Ο Κρις Φλέμινγκ είδε τους παίκτες του να σουτάρουν με 50% (12/24) πίσω από τα 6μ.75, έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Από την άλλη πλευρά, τα ξεσπάσματα του Αλέξις Αγίνκα (19π.) δεν ήταν αρκετά για την Στρασμπούρ που επέστρεψε στην Euroleague μετά τη σεζόν 2005-06.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, η Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη τις υποχρεώσεις της στη Euroleague αφού επικράτησε με 75-84 της Σιένα στην Ιταλία. Η Μοντεπάσκι «μετακόμισε» φέτος στην Φλωρεντία όμως οι Τούρκοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση έπειτα από απουσία ενός χρόνου.

Μη χάσετε αύριο...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βίλνιους κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας των Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Μιλένκο Τέπιτς και Ανδρέα Γλυνιαδάκη χωρίς τον Μάικ Μπράμο ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και συμπτώματα ίωσης. Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, η Αναντολού Εφές του Κώστα Βασιλειάδη υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια ενώ ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο ντεμπούτο των δύο ομάδων στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ