EUROLEAGUE

Νικ κερνάει, Τζέιμς πίνει

Νικ κερνάει, Τζέιμς πίνει

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της από το πρώτο "πιάτο" της 11ης αγωνιστικής του Top 16, στην οποία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ της Euroleague (VIDEOS).

Η νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα έφερε πολλά καλά μαντάτα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αφενός κάλυψε τη διαφορά της ήττας της στη Βιτόρια, αφετέρου εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ της Euroleague. Εντάξει, δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα... απουσίας της από την επόμενη φάση, αλλά το γεγονός πως έγινε η δεύτερη ομάδα (μετά τη Φενέρμπαχτσε) που τα καταφέρνει, προσμετράται στα "συν" της.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον βρισκόταν στις πιο εντυπωσιακές φάσεις της βραδιάς, κατά την οποία είδαμε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τη Λαμποράλ Κούτσα. Κι αν πιστεύετε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η συνεργασία του Νικ Καλάθη με τον Τζέιμς Γκιστ ήταν... προάγγελος νίκης για το "τριφύλλι".

Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε την Νταρουσάφακα στον τουρκικό εμφύλιο, με τον Νίκολα Κάλινιτς να κάνει το κομμάτι του, όταν "έσβησε τα φώτα" στον Λουκ Χαρανγκόντι. Γιατί ποιος είπε ότι η άμυνα δεν είναι θέαμα;

Το πιο εντυπωσιακό κάρφωμα της βραδιάς ανήκει στον Μπραντ Ουάναμεϊκερ, που "σκόρπισε" την άμυνα της Χίμκι για να βάλει τον Σεργκέι Μόνια στο πόστερ!

Για το φινάλε κρατήσαμε κάτι ακόμη καλύτερο. Τον Τόμας Σατοράνσκι. Ο πλεϊμέικερ της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε το γεγονός πως δεν φείδεται αθλητικών προσόντων, καρφώνοντας με δύναμη στο καλάθι της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ