EUROLEAGUE

Nightly Notable το σπουδαίο ρεκόρ του Τεόντοσιτς

Nightly Notable το σπουδαίο ρεκόρ του Τεόντοσιτς

Το γεγονός ότι στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ ο Μίλος Τεόντοσιτς ξεπέρασε τους 2.500 πόντους στην καριέρα του στην EuroLeague χαρακτηρίστηκε ως το Nightly Notable από την διοργάνωση. Δείτε ακόμα τις κορυφαίες φάσεις της χθεσινής (1/12) βραδιάς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι από χθες (1/12) ο έκτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague με +2.500 πόντους στην καριέρα του στην διοργάνωση, αλλά και ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος γκαρντ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, κάτι που απέδειξε και με τους 31 πόντους που σημείωσε κόντρα στη Μπάμπεργκ, κάτι που τον έκανε τον έκτο παίκτη στην ιστορία της EuroLeague που κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 30 πόντων σε διαδοχικά παιχνίδια ! Μένει τώρα να φανεί πού (και αν) θα σταματήσει!

Στα videos που ακολουθούν, παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια.

Dunk of the Night: Ο Βίκτορ Ραντ της Μακάμπι είναι αυτή την περίοδο ο πιο θεαματικός παίκτης στην EuroLeague, προσφέροντάς μας για ακόμα μία φορά το καλύτερο κάρφωμα της αγωνιστικής!

Tadim Assist of the Night: Ο Πολ Στολ είναι το καινούριο πρόσωπο της Ούνικς Καζάν, αλλά όπως φαίνεται δεν χρειάστηκε μεγάλο χρόνο προσαρμογής, προσφέροντάς μας την καλύτερη ασίστ της βραδιάς στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Ντάνιελ Θέις της Μπάμπεργκ είναι υπεύθυνος για το κορυφαίο κόψιμο της βραδιάς, χάρη στην σημαντική τάπα που έκανε στον Τεόντοσιτς λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δυστυχώς για αυτόν όμως δεν την χάρηκε. Γιατί; Η απάντηση έρχεται αμέσως μετά....

7DAYS Play of the Night: Ιδού και ο λόγος που ο Θέις δεν χάρηκε την τάπα του. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βιτάλι Φριντζόν σημείωσε το buzzer-beater με το οποίο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας "απέδρασε" με τη νίκη από την Γερμανία, επικρατώντας με 88-90 της Μπάμπεργκ, στην κορυφαία στιγμή της χθεσινής βραδιάς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ