EUROLEAGUE

Nightly Notable το σπουδαίο "διπλό" της Νταρουσάφακα

Nightly Notable το σπουδαίο "διπλό" της Νταρουσάφακα

Η νίκη της Νταρουσάφακα μέσα στην έδρα της Μπάμπεργκ στην παράταση θεωρήθηκε το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής (30/3) βραδιάς στην EuroLeague. Δείτε πως τα κατάφεραν οι Τούρκοι, παρέα με τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς.

Η Νταρουσάφακα πάλεψε μέχρι τέλους και πλέον έχει την τύχη στα χέρια της. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πήρε μία σπουδαία νίκη έπειτα από αγώνα-θρίλερ με 97-99 μέσα στην έδρα της Μπάμπεργκ στην παράταση και πλέον χρειάζεται να κερδίσει εντός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική της Regular Season της EuroLeague για να πάρει το 8ο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Απολύτως λογικά, λοιπόν, η EuroLeague επέλεξε το σπουδαίο "διπλό" των Τούρκων ως το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής (30/3) πρώτης ημέρας της 29ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Δείτε παρακάτω πώς κατάφερε η Νταρουσάφακα να πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς και τις κορυφαίες φάσεις της βραδιάς:

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν υπεύθυνος για το κάρφωμα της βραδιάς

Ο Άντε Τόμιτς έδειξε στον αγώνα με τη Μακάμπι ότι είναι ένας εξαιρετικός πασέρ

Ο Ντάνιελ Τάις μας πρόσφερε την τάπα ή μάλλον τις τάπες της βραδιάς, αφού φιλοδώρησε με τρία κοψίματα τον Άντε Ζίζιτς στην ίδια φάση!

Η συνεργασία των Τάιλερ Χάνικατ και Μπράιαντ Ντάνστον που οδήγησε στο κάρφωμα του δεύτερου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη φάση της βραδιάς

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ